Арахидонова киселина

НОВАТА МАНИЯ В АМЕРИКА – ANABOLIC X-FACTOR™

КАКВО Е X-FACTOR?


Х-FACTOR
е патентована (патент на САЩ № 6,841,573) анаболна добавка за изграждане на мускулна маса, създадена от изследователя на увеличаването на работоспособността и едно от най-уважаваните имена в анаболно-стероидния свят Уилям Левелин (William Llewellyn).
Тя съдържа арахидонова киселина – важна маслена киселина, която предава сигнали за адаптивни промени в отговор на тренировката за издръжливост (маса).

КОЙ ВЗЕМА Х-FACTOR?

Х-FACTOR се използва съвместно с програма за издръжливост (маса). Добавката е за здрави мъже и жени, които желаят да увеличат своята мускулна маса или да запазят мускулната си маса при провеждане на диета.

КАК ДЕЙСТВА ДОБАВКАТА?

Арахидоновата киселина се съдържа в обграждащата мускулните клетки плазмена мембрана и подобрява реакцията на скелетните мускули по време на тренировката. Х-FACTOR повишава синтеза на протеин и хипертрофията чрез подобряване на реакцията към инсулина и анаболния хормон, чрез стимулиране активирането на сателитните клетки и чрез нарастване и възстановяване на поддържащите клетки. Други положителни въздействия са подобреното разграждане на хранителните вещества и изхвърлянето на мазнини, което довежда до едновременното увеличаване на мускулната маса и намаляване на мазнините в тялото.

КАКВИ СА ОЧАКВАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ?

При достатъчна тренировка и диета обичайно е нарастването на мускулната маса с 1-2 фунта (0.5-1 кг.) на седмица при използване от мъже. При 50-дневен курс на приложение обикновено се получава натрупване на 10-15 фунта (4.5-7 кг.) чиста мускулна маса.

БЕЗОПАСНА ЛИ Е ДОБАВКАТА?

Да, фактически това е съставка на много формули за детски храни. Големият брой изследвания не показаха неблагоприятни въздействия при поемане на арахидонова киселина в препоръчаната доза.

ИМА ЛИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ?

Обичайни са увеличени болки след тренировка, но те отразяват повишаването на анаболния/възстановителният синтез. Малък процент от потребителите могат да почувстват болки в ставите, главоболие или нарушение на съня.

ANABOLIC X-FACTOR™

U.S. Patent #6,841,573

  Увеличаване на мускулната маса
  Увеличаване на здравината
  Увеличаване на силата
  Увеличаване на анаеробната издръжливост

Клинично изпитан в Университета „Бейлър” за безопасност и ефикасност, Anabolic X-Factor™ е първият в света патентован хипертрофичен катализатор. Чрез повишаване съхранението на арахидонова киселина в натоварваните мускули, X-Factor драстично усилва чувствителността и податливостта на тялото към тренировките за издръжливост (маса). Това означава по-бързо и по-силно увеличаване размера на мускулите, здравината, дори скоростта на липолизата (загубата на мазнини).

Клиничните опити, направени в Лабораторията за хранене при упражнения и спорт към Университета „Бейлър”, показват забележително усилване на здравината на мускулите (44% сравнение с плацебо), върхова мускулна сила (600% сравнение с плацебо), средна сила (223% сравнение с плацебо) и анаеробна издръжливост (250% сравнение с плацебо) с добавяне на X-Factor в продължение на 50 дни. След като успешно преминава крайното изпитване на клиничното изследване и щателната проверка, X-Factor се присъединява към елитната класа на малкото избрани, клинически доказани ергогенни препарати (вещества).

Резултати от клиничните опити в Университета „Бейлър”, сравняващи X-Factor с плацебо

Опитни хора, трениращи за маса (1 година) приемаха 1,000 mg (4 капсули) X-Factor на ден в продължение на 50 дни. Отбелязаните тенденции са 44% увеличение на повдигането от лег максимум 1 повторение, 223% увеличение в средната анаеробна сила (Wingate), 600% увеличение във върховата сила (Wingate) и 250% увеличение в общата работа (Wingate) в сравнение с плацебо (хорa, които само тренират и не употребяват X-Factor).

Източник:
Промени във функционирането и телесния състав след 50 дни, съпътстващо добавяне на арахидонова киселина и трениране за издръжливост (маса).
М. Иосиа, М. Робъртс, К. Керксик, Б. Кемпбъл, Т. Харвей, К. Уилбърн, Р. Уилсън, М. Грийнууд, Д. Уилоуби и Р. Крейдер. Лабораторията за хранене при упражнения и спорт, Изследователски център за упражнения, хранене и превантивно здравеопазване, Университет „Бейлър”.

ОПИТЪТ В РЕАЛНИЯ СВЯТ ПОТВЪРЖДАВА АНАБОЛНАТА СИЛА НА X-FACTOR

  Натрупване на чиста маса (без мазнини)
  Добавяне към храненето в продължение на 50 дни
  Субект
  Натрупване на чиста маса (без мазнини) във фунтове.

Това са резултатите от обществено проучване за X-Factor, направено чрез най-голямата интернет страница за културизъм – www.bodybuilding.com. Натрупване на чиста телесна маса във фунтове беше записано за 12 опитни мъже с голям стаж в тренировките след 50 дневно добавяне на X-Factor. Всички субекти, които комбинираха X-Factor с хиперкалорична храна, натрупаха значителна телесна маса без мазнини.

X-FACTOR Е БЕЗОПАСЕН

При продължително наблюдение на различните биомаркери за здраве клиничните опити в Университета „Бейлър” установиха не само, че X-Factor е ефикасна, усилваща дейността добавка, но също така, че това е безопасна добавка. Хората, приемащи X-Factor, не забелязаха отрицателни промени в някой от маркерите за клинична безопасност, нито имаше записани някакви странични действия. Освен това, серумните нива на маркера за възпаление IL-6 (interleukin-6) показаха силна тенденция към понижаване в X-Factor групата, което показва потенциално благотворно намаляване на системното (на цялото тяло) възпаление.

КАК ДА СЕ ПРИЕМА X-FACTOR?

Вземайте по 4 капсули на ден, ако тежите 91 килограма (200 фунта) или повече, и 3 капсули дневно, ако теглото ви е по-малко. Капсулите могат да се приемат с храната и най-добре да се разделят на 3 или 4 отделни приема (1 капсула, 3-4 пъти на ден). Вземайте ги в продължение на 50 дни (за един пълен цикъл са необходими 2 флакона), след това направете почивка най-малко 50 дни. Тъй като X-Factor усилва обръщението на протеини в тренираните мускули, може да имате нужда от увеличаване на общата дневна доза протеин и приемане на калории, за да натрупате достатъчно мускулна маса. Това често е увеличение в обхвата от 500 до 1000 калории на ден.

Ефекта на X-Factor може да се възпрепятства с консумирането на определени лекарства или добавки. Сведете до минимум приемането на медикаменти против болка, съдържащи ацетаимнофен, ибупрофен или аспирин, нестероидни противовъзпалителни лекарства (NSAIDs – Non-Steroidal Anti-Inflammatory Drugs), добавки с ленено и рибно масло и конюгирана линолова киселина (Conjugated Linoleic Acid – CLA), докато приемате X-Factor.

Поддържайте балансирана високопротеинова диета, ограничете мазната риба до два пъти седмично и избягвайте небалансираното (много високо) консумиране на храни, известни, че имат високо съдържание на омега 3 мастни киселини, докато приемате X-Factor. Не забравяйте да пиете най-малко 1.90 литра (64 унции) вода дневно, докато приемате X-Factor.

ВНИМАНИЕ! Този продукт не трябва да се приема, ако имате диабет, астма, високо кръвно налягане, високо ниво на холестерол, артрит, сърдечно заболяване, уголемяване на простатата, рак; ако страдате от възпалителни заболявания или сте на диета с ограничено червено месо; при бременност рискувате да получите удар (припадък).
Консултирайте се с вашия лекар преди да употребите X-Factor и в случай, че взимате други лекарства или страдате от друго заболяване!


ВАЖНО:
Всеки закупил Арахидонова киселина лично от мен, получава безплатно богата и илюстрована фитнес програма за мускулна маса и перфектен хранителен режим, работещ специално за повишаване ефективността на Арахидоновата киселина!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив