Протеинова диета и лъжите за нея

belchohristovcom_591

Фитнес семинарът “BelchoHristov.Com” на тема “Митове за Протеиновата диета” ще бъде най-скандалния, провокативния и безпристрастния, който досега съм водил. 28.01.2009 в 18.15 часа е времето за истини, които болят! Ще засегна цяло едно мини общество от фанатизирани Дюканови последователи. Това не е с цел да влизам в спор с когото и да е било, а идва по линия на моите задължения, които като биолог и диетолог трябва да спазвам. А именно, да говоря за:

– опасностите, които крие Протеиновата диета;
– неправилно поднесените данни за Протеиновата диета;
– моите лични наблюдения и анализ върху Протеиновата диета;

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

В материалите, които всеки участник получава на хартиен носител ще засегна много подробно, в рамките на 90 минутно експозе, следните аспекти:

– какво всъчщност е протеинова диета?

– защо стана “хит”?

– какви рискове крият нисковъглехидратните диети и в частност Протеиновата (кетонна) диета?

– защо съм против вижданията на Дюкан?

– защо считам, че “Ротация на въглехидратите”, мой авторски продукт е с повече предимства и ползи, от колкото диетата на Дюкан?

Как да се запиша за участие?

Бързо, лесно e и достъпно: изпратете sms още сега на телефон 0898 87 16 37 с текст: “Iskam da uchastvam v seminarite, kazvam se … ”. Така си осигуряване бадж и материали. Бадж за едно посещение е на цена 14.50 лв. Има месечната томбола и ще се тегли на 28.01., след приключване на второто мероприятие, а именно “Митовете на протеиновата диета”. Адресът е: град Варна, улица “Райно Попович” 17, Център за красота “АМАРАНТ”.

Победителят в томболата, дори и участвал само на този фитнес семинар, получава платена фитнес тренировка, проведена и водена от мен в елитна фитнес зала. Целият процес и обяснения ще бъде заснет и даден на печелившия!

belchohristovcom_573

Получавате още …

След тегленето на томболата, сте поканени на съвместна вечеря с мен. Идеята ми е да се събираме веднъж месечно в непринудена обстановка и да хапнем нещо заедно и да продължим дискусиите дори като приятели! Всеки сам ще си поръча това, което му се яде и ще се заформи нов семинар на тема, какво се предлага по Бг ресторантите. В цената за участие не влиза смата вечеря.

Със закупената абонаметна карта-бадж обаче, си осигурявате:

# гарантирани -5% отстъпка в съответния месец при закупуване на хранителни добавки от магазинa ми “BelchoHristov.Com”;
# получавате -5% отстъпка от услугите на Център за Красота “АMARANT” – сауна, парна кабина или хидромасажна вана;
# получавате материали по темата на хартиен носител;

Цена за участие: 14.50 лв

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Какви килограми наддават бременните жени?

Като създадел на фитнес услугата "Фитнес за бременни" нося не леката задача да давам много прецизни и подробни обяснения за...