BelchoHristov.Com в Картата на Българските Блогове!

Днес в блога за блогове Аlabala.org бе стартирана една много любопитна инициатива – “Карта на българските блогове”. Блогът ми BelchoHristov.Com е включен в картата с адреса на офиса и магазина ми за добавки на ул. “Балчик” 7, от където се поддържа блог-а.

За да подкрепя морално проекта по “картографиране на блогосферата” публикувам пълната карта, изградена до този момент, с всички останали блогове освен моя (ще видите, че в нея има както лични, така и тематични и фирмени):


Вижте “Карта на българските блогове” в по-голям размер. Легенда за цветовете: Синьо – личен блог. Червено – тематичен блог. Зелено – корпоративен блог.

Можете да разгледате картата по-подробно, като дадете Zoom със знаците + и – горе вляво или кликате с мишката вътре в самата карта, а ако имате качествен авторски блог, който да отговаря на критериите за включване, кликнете тук, за да подадете вашата заявка.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив