BelchoHristov.Com в Картата на Българските Блогове!

Днес в блога за блогове Аlabala.org бе стартирана една много любопитна инициатива – “Карта на българските блогове”. Блогът ми BelchoHristov.Com е включен в картата с адреса на офиса и магазина ми за добавки на ул. “Балчик” 7, от където се поддържа блог-а.

За да подкрепя морално проекта по “картографиране на блогосферата” публикувам пълната карта, изградена до този момент, с всички останали блогове освен моя (ще видите, че в нея има както лични, така и тематични и фирмени):

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:


Вижте “Карта на българските блогове” в по-голям размер. Легенда за цветовете: Синьо – личен блог. Червено – тематичен блог. Зелено – корпоративен блог.

Можете да разгледате картата по-подробно, като дадете Zoom със знаците + и – горе вляво или кликате с мишката вътре в самата карта, а ако имате качествен авторски блог, който да отговаря на критериите за включване, кликнете тук, за да подадете вашата заявка.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Майчин лист (Flolia sennae) листа – Алин

Листата на растението майчин лист (сена) се използват при запек. Както другите съдържащи антрахинови гликозиди растения и сена дава късен...