BelchoHristov.Com дари награда на дом за сираци

В края на 2009г. в електронната медия NovaVizia.com се организира първо по рода си събитие за България – надпреварата “Най-добрите корпоративни блогове в България 2009?”. Тази надпревара се оказа много оспорвана, в нея чрез гласуване от публиката бяха подадени общо 2 136 гласа, като само за моят блог бяха гласували 376 човека и така вие, публиката ми отредихте първо място. Отделно от това гласува и тричленно жури, което постави BelchoHristov.Com на едно според мен заслужено второ място в генералното класиране! Цялото начинание бе спонсорирано от алтернативния телеком и интернет доставчик ITD Network, който бе осигурил награди на значителна стойност (над 6000лв.) за първите три блога.

Малко след поканата за участие, която приех съвсем отговорно, тайничко се надявах да докажа, че блогът за фитнес и BelchoHristov.Com има силите и самочувствието да заслужи място в призовата тройка. Разбира се, това бе за мен едно “сверяване на часовника” с други блогове, които са също фирмени като BelchoHristov.Com, при това на фирми, които генерират дейност и обороти много по-големи от моята основна дейност – фитнес обслужването и консултациите.

След финалната права, вие скъпи читатели ми показахте уважение и доказахте, че корпоратияния блог BelchoHristov.Com е основно интересен и много посещаван, създава дискусия по общи и специализирани теми, предоставя богат видео материал, дълги и аргуменирани статии, чести публикации и като цяло, създава усещането, че блогът е много професионален – отговорност, която аз съвсем ясно разбирам и осъзнавам.

Обявих също така, че лично аз се отказвам от материалната награда – тази, която заслужено спечелих, благодарение на вас – публиката и благодарение на безпристрастната намеса на сидийска колегия в състав г-жа Боряна Бонева и г-н Огнян Младенов:

Благодаря за представените резултати и крайно класиране! Благодаря за невероятната подкрепа от страна на публиката: “Глас народен, Глас Божи”. BelchoHristov.Com, в лицето на “Фитнес Консулт” ЕООД събра 367 гласа и 120 гласа разлика и преднина от второто място.

Благодаря на съдийската комисия в състав г-н Младенов и г-жа Бонева. На тях дължа второто заслужено място в крайното класиране, с минимална разлика, от няколко стотни, от първенеца – това е оценка на журито, за което им благодаря!

Използвам случая и възможността, която имам, да информирам както организаторите, съдиите, участниците, така и читателите на NovaVizia.com, че съвсем доброволно се отказвам от материалната награда, предоставена ми от съдийската колегия, отредила ми второто място, в крайното класиране. Награда, която идва от спонсора на надпреварата “Най-добрите корпоративни блогове в България 2009″ – ITD Network.

Желая предоставеният ми пакет от услуги, да бъде дарен на дома за сираци “Св. Николай” при манастир “Св. Троица”, с. Нови Хан.

Извоюваното второ място в тази надпревара е заслужено и справедливо! За мен, като управител на “Фитнес Консулт” ЕООД и автор на BelchoHristov.Com, най-важна беше първата награда – награда получена от публиката.

Благодаря на всички, взели участие в надпреварата! Бъдете здрави!

С поздрав,

Белчо Христов – “Фитнес Консулт” ЕООД

По-долу публикувам две снимки (третата стои горя в дясно), които са от личния архив на ITD Network. Те са от деня, в който са посетили Дома в Нови Хан, като им благодаря лично за това, че удовлетвориха моята молба. Нека това дарение послужи на всички, които са в село Нови Хан и най-вече, на този невероятен човек – отец Иван – Бог да ви пази!

Така изглежда позатрупания от зимата дом за сираци в село Нови Хан: изглед отпред.

Дете от дома с Мартина Иванова, Мениджър Човешки ресурси на ITD Network. Мартина е един от първите съмишленици на идеята за “Най-добрите корпоративни блогове в България”. На малката снимка, горе в дясно е г-жа Боряна Бонева, заедно с отец Иван.

Щастлив съм за този мой жест и за това, че новината ви хареса! Основно, защото вас ви има! Благодаря ви и ви се прекланям до земята! Единствено съжалявм за това, че не успях да присъствам лично в село Нови Хан и да стисна ръката на отец Иван, но твърде големия ангажимент по провеждането на курса за персонални треньори и учители N.A.F.A., както и един друг проект, за който ще узнаете съвсем скоро, “изяждат” физическите ми възможности да присъствам на места извън град Варна.

Но всичко е повече от чудесно, заради това, че децата и домът за сираци получиха помощ, която аз от сърце дарих!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив