BurNext – Prozis

BurNext – Prozis

BurNext на компанията Prozis е революционен термогенен фет бърнър, отличаващ се с няколко страхотни за потребителите ползи. На първо място, той не е агресивен продукт, а натурален бленд с екстракти от портокалова кора, зелен чай, джинджифил и зелено кафе.

На второ място, това е течната форма на капсулите – технологията на Prozis гарантира усвояване на активните съставки, чрез изграждането на мастна опаковъчна структура (MCT мазнина), позовляваща тези четири активни съставки да нахлуят вътре в клетката, където им е мястото.

И трето – можете да приемате продукта 1, 2 пъти на ден от по една капсула, можете да достигнете до 3 калсули на ден. Т.е. опцията за вас е да напаснете сами собствения ви толеранс, към силата на тези работещи съставки.

Брандът Prozis е чисто нов за моят магазин. На този етап предлагам интересни техни формули, които не дублират до тук селектираните ми продукти, изобщо. Не ето някои от най-интересните им продукти, аксесоари и разбира се цени, за клиентите. BurNext не прави изключение от тези параметри – продуктът е страхотна формула, здравословна формула за спортуващи и неспортуващи, които желаят да ползват натурален продукт за отслабване, докато са на диета за отслабване.

Продукти на фокус

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив