Ударно изчистване на коремната преса – разбиване на мита

25/02/2018 / Уелнес и FAQ
Ударно изчистване на коремната преса – разбиване на мита

Изчистване на мазнините в зоната на талията и ханша, за да покажете плочките на коремната преса не става за кратък период от време или “ударно”. Нужен е прецизен подход, правилна диета и избор от фитнес упражнения.

Вие можете да следите като цяло секцията “Подобряване на коремна преса” тук и да ползвате всички видове примери разработки, но моята намеса тук и сега, ще бъде основателна и добра. Фитнес тренировките за коремна преса основно трябва да обхващат всички зони на коремната мускулатура, като считам за добър следния мой избор от упражнения:

Чисто топографски, коремната преса стои в срединната зона на торса и тялото, нали така? Добре оформената коремна преса прави винаги много добро впечатление, независимо дали сте мъж или жена. Но и добре направената коремна преса не стават нито ударно, нито за месец! Това тук, беше лошата новина и мой категоричен отговор!

Изчисляване на % подкожни мазнини и статус

Изчисли
Метрично Имперично
Вашият % телесни мазнини е
?
Тези изчисления са все пак ориентировъчни.

От тук започва всичко. Коремната преса се “показва” при процент подкожни мазнини по-малък от минимум 12, като стойност! О, не, не подминавайте калкулаторът … вижте коректно вашата данна и бъдете честни със себе си. Ако например, просто заради примера, тежите 100 кг и имате 20% подкожни мазнини, това означава, отново заради примера, че притежавате 20 кг ненужни мазнини. Или трябва да свалите около 10 кг само мазнини, за да намалите % подкожни мазнини на 10%, за да сте показали перфектна коремна преса.

Докато тече този процес, каквито и други фитнес упражнения за коремна преса да използвате, мисията ви е обречена на провал. Затова веднага сложете картите на масата и да действаме. Знаете ли с колко kcal ще започне вашата “ударна” диета? Ще ви помогна!

Изчисли
Метрично Имперично
Таргет дневни калории
?
Тези изчисления са все пак ориентировъчни.

Избирайки и посочвайки какви да бъдат калориите ви за отслабване, ще видите, че наистина нещата не могат да бъдат “ударни”! Ако сложите калориите такива, че да са “ударни”, ще забавите вашата обмяна на вещества и темата приключва до тук. Ще горите не мазнини, а мускул от енергоразхода, ще запазите подкожните мазнини, дори кожата около “плочките” ще се влоши, като статус. Защото ще дехидратирате вероятно или казано иначе: ще изгаряте мускул, а изграждате нова мастна тъкан. Точно около талията, защото това е най-мъртвата точка в тялото на човек и затова тази област и зона се корегират най-накрая. И най-трудно!

Решението

Тъй като все пак искате “ударно”, ето поне един коректен вид на комплексна програма със всички елементи на една “атака” по мазнините:

И смело напред. Можете да ползвате и следните мои решения, ако не можете да се справите сами (или не вярвате на споделеното):

Услуги на фокус

Подходящи продукти за целта

Използвана литература

Обратно към раздел “FAQ”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив