ВЪВЕДИ ПРОМО КОД BELCHO ЗА ИНДИВИДУАЛНИТЕ МИ ПРОГРАМИ И УСЛУГИ ДО 22.12.23 И ГРАБНИ ОТСТЪПКА И БОНУС ДНИ КЪМ АБОНАМЕНТА СИ! КАМПАНИЯТА Е ВАЛИДНА ЗА ПЪРВИТЕ 50 ЧОВЕКА!

Хранене, кардио-фитнес тренировки и добавки при заболявания | Новини

Хранене, кардио-фитнес тренировки и добавки при заболявания | Новини

Създадох секция на този сайт, която да е посветена единствено и само на проблемните състояния! Тази секция и тематика е нужна за обществото, в което живеем, тъй като има изключително много и разнородна (противоречива) информация по темите:

  • хранене при рак
  • спорт при диабет
  • рехабилитация при сколиоза и т.н.

Моята мисия и задача е да разгърна с времето така биологическото ми виждане, че като професионален персонален треньор и консултант по клетъчно хранене (нутриционист) да продължавам да показвам на какво съм способен като личен ментор на всеки мой клиент. А ако тази логика и подход ви харесват, вече да знаете, че аз се занимавам именно с това – проблемните състояния и намиране на трайни решения!

Аз не лекувам, аз намирам път за по-добър живот!

Иновация и дръзки решения във фитнес и уелнес обслужването!

Единственият начин да разрешите конкретно заболяване или оплакване е да се отдадете на работа в правилна посока, на 100%! Запознайте се с разрешените казуси, за които съм използвал стратегии на хранене, фитнес тренировки и хранителни добавки. Подобряване благосъстоянието на моите клиенти, разрешаване на редица оплаквания, трайни решения и професионално отношение.

Проблемни състояния

Хранителни стратегии, фитнес концепции и хранителни добавки (билки) при проблемни състояния
В тази чисто нова рубрика на медията ще бъдат публикувани с изцяло авторско виждане казуси и информация за над 110 проблемни състояния. Всеки казус ще съдържа демо структура по темите хранене, спорт и билкови продукти, като цялостен пакет, с какъвто съм намирал трайни решения на моите клиенти.

Следете секцията, която е бъде с развитие, от тук нататък.

Обратно към раздел „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив