По-добри условия за онлайн пазаруване BelchoHristov.Com | Новини

По-добри условия за онлайн пазаруване BelchoHristov.Com | Новини

Здравейте скъпи мои клиенти и бъдещи такива,

желанието на моята компания е да предлага най-висок клас продукти на най-добри цени. В тази връзка, искам да ви запозная и с новите условия, при които аз мога допълнително да направя онлайн пазаруването ви удоволствие и привилегия.

ОПАКОВЪЧЕН МАТЕРИАЛ

Всички поръчки на продукти се доставят да всеки клиент в брандиран рециклируем кашон.

Доставките с брандирани кашони и тиксо са неслучайни. От една страна, така трябва да се прави, от друга, клиента ми знае, че щом цялостта на пратката е ок при посещението на куриер или при взимането й от офис на куриер, то съдържимото в нея отговаря 1:1 с това на направената заявка.

БЕЗПЛАТНИ ДОСТАВКИ

Всички поръчки на стойност над 29.99 лв са безплатни!

КУРИЕРИ

От месец април, компанията ми работи с нов куриер. Това е Speedy. Модулите за известяване за вашите поръчки са по-добри, обслужването – едно от най-добрите в страната. Защото го заслужвате!

Следете обезателно и секцията „Промоции“, в която отделно от официалните цени за страната, ще има публукувани много изкушаващи цени!

Обратно към раздел „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив