Нови продукти (04.2018 година) за магазина | Новини

Нови продукти (04.2018 година) за магазина | Новини

Новите продукти за месец април (04.2018 година) са на компанията Green Health и те са наистина невероятни! Компанията е българска и работя с нея в посока трайно създаване на доброто убеждение, че българското качество не отстъпва на вносните марки.

Компанията е разработила десетина чудесни здравословни продукта, които обхващат проблемните състояния, с които лично в моята орактика се занимавам. Това са:

  • проблемното тегло
  • ниско либидо
  • рак
  • проблемна простата
  • омазняване на черен дроб
  • висок холестерол и триглицериди
  • нервност и тревожност
  • мозъчна дейност
  • сърдечно-съдова система
  • антиоксидантна защита и антиейджинг

Продукти до момента и доволни клиенти

ЕКДИСТЕРОН И ЛЕВЗЕЯ – GREEN HEALTH

Екдистерон и Левзея е мощна комбинация, базирана на множество изследвания, която може да увеличи генетичния Ви потенциал.

Комбинацията на тези две съставки увеличава работния капацитет на изморените мускули, облекчава неврозите и има анаболен и адаптогенен ефект.

Екдистерон и Левзея повишава скоростта, силата и функцията на мускулната система. Продуктът е чудесен нехормонален, натурален анаболик, адаптоген и биостимулант.

Какво е важно да знаем за Екдистерон и Левзея? Екдистерон и Левзея е 100% натурален продукт без странични действия. Не е подходящ за хора с високо кръвно налягане. Екдистерон и Левзея по естествен път увеличава генетичния Ви потенциал.Съставките на Екдистерон и Левзея (Ecdysterone Leuzea): Екдистерон 100 мг, Левзея екстракт 10:1 500 мг.

РАСТИТЕЛНА ВИАГРА (HARD MEN) – GREEN HEALTH

Растителна виагра Хард Мен има уникално четворно действие: повишава либидото, удължава ерекцията, повишава физическата активност (подходящ е и за активни спортисти) и повишава самочувствието и подобрява начина на живот.

Потентността на мъжете се понижава все повече и това е неразрешен проблем, като възрастовата граница пада и повече млади мъже имат този проблем.

В България няма култура и тези хора не търсят здравна помощ и не говорят открито за проблемите си. При повечето от тези хора това основно е свързано със стреса.

Съставките на растителна виагра Хард Мен: Йохимбе Кора екстр., Хорни Гоат екстр., Цнидиум Мониери екстр., Родиола Розеа екстр., Сибирски Женшен екстр., Гинко Билоба екстр., Екдистерон;, Чистанче екстр., Бутеа Суперба екстр.;

Нови формули от бранда:

Компанията „Грийн Хелт“ работи на българския пазар от 2008 г. насам. Фирмата е специализирана в производството и дистрибуцията на висококачествени хранителни добавки.

Строгият контрол на качеството, стриктния производствен процес, перманентните лабораторни изпитания, всичко това се прави, за да се достави продукт с най-високо качество на достъпна цена.

Продуктите на фирма „Грийн Хелт“ са произведени при най-строги стандарти за контрол на качеството – GMP, HACCP, ISO9001, CE, които гарантират качеството на суровините.

Още формули:

И до тук вече ползваните техни формули:

Обратно към раздел “Новини”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив