Кои са 3-те най-важни правила за успех на Вашата диета? Текст и видео анализ.

Клас / Хранене и диети

Обслужвам и работя с хора от години насам … провел съм хиляди телефонни разговори, осъществил съм стотици срещи. Но изводът, в посока „Защо хората нямат успех с диетите?“ се крие в следващите мои кратки и логични анализи. Моля, изгледайте чисто новото ми видео:

Съгласни ли сте с мен? Всъщност във видеото споделих: „Опитайте!“. Вечното протакване, ежедневните малки и големи оправдания, ни отдалечават от заветната цел, а това води винаги до обезкуражаване. Ето затова, смятам, че тези 3 основни елемента трябва да присъстват в изпълнителният ви план.

Съгласен съм, че и когато сте забравили или нямате нужните продукти, причините за отклоняване от диетата са повече. Но ето затова, прибягвам да предлагането на т.нар. „алтернативни“, моля вижте например една от тях:

About Breakfast е например опцията, с която наистина ще продължите с изпълнението на който и да е режим. Дори и той да е:

КУПИ ABOUT BREAKFAST ОЩЕ СЕГА:

До тук в материала, бяхаи разгледан продуктите:

Та така … помислете над темата наистина сериозно, ако искате трайни резултати, при това на време! Ако не ги получавате, а изпълнявате всичко, дайте да видим къде са грешките. Възползвайте се от безплатните ми консултации. Буквално за 10 минути споделете всичко с мен, за да получите моят аргументиран отговор какво ще следва? Хайде, направете го! Безплатно е!

ГРАБНЕТЕ КОНСУТАЦИЯТА СИ ОЩЕ СЕГА!

НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!


  Име и фамилия


  Телефонен номер


  Моментни килограми


  Височина (ръст)


  Навършени години и активност в ежедневието. Цели, които се търсят - в краткосрочен и дългосрочен план? Имате ли оплаквания и заболявания и с какво смятате, че мога и ще съм Ви полезен, при индивидуална работа с Вас?


  Kаква е настоящата хранителна стратегия: обем калории, калорийна стратегия, вид на диетата, брой порции храна, вид на пред и следтренировъчното хранене (ако има такива) и настояща цел с диетата? Бъди изчерпателен в описанието, за да съм максимално полезен с консултацията си.


  Kаква е настоящата кардио-фитнес стратегия: обем анаеробна и аеробна част, седмичен сплит (програма) и настоящата цел с кардио-фитнес режима? Бъди изчерпателен в описанието, за да съм максимално полезен с консултацията си.


  Kаква е настоящата суплементарна стратегия: видове хранителни добавки, бленди, начин на прием на активните съставки и настояща цел с хранителните добавки? Бъди изчерпателен в описанието, за да съм максимално полезен с консултацията си.


  Каква е твоята моментна форма? Избери снимка и я изпрати! ВАЖНО: избери такава снимка, че да в малка, но сравнително добра резолюция, в противен случай, системата няма да изпрати голям файл.

  ОБРАТНО ПО КЛАСНИТЕ СТАИ НА МЕДИЯТА: