fbpx

Кои са 3-те най-важни правила за успех на Вашата диета? Текст и видео анализ.

Клас / Хранене и диети

Обслужвам и работя с хора от години насам … провел съм хиляди телефонни разговори, осъществил съм стотици срещи. Но изводът, в посока “Защо хората нямат успех с диетите?” се крие в следващите мои кратки и логични анализи. Моля, изгледайте чисто новото ми видео:

Съгласни ли сте с мен? Всъщност във видеото споделих: “Опитайте!”. Вечното протакване, ежедневните малки и големи оправдания, ни отдалечават от заветната цел, а това води винаги до обезкуражаване. Ето затова, смятам, че тези 3 основни елемента трябва да присъстват в изпълнителният ви план.

Съгласен съм, че и когато сте забравили или нямате нужните продукти, причините за отклоняване от диетата са повече. Но ето затова, прибягвам да предлагането на т.нар. “алтернативни”, моля вижте например една от тях:

About Breakfast е например опцията, с която наистина ще продължите с изпълнението на който и да е режим. Дори и той да е:

КУПИ ABOUT BREAKFAST ОЩЕ СЕГА:

До тук в материала, бяхаи разгледан продуктите:

Та така … помислете над темата наистина сериозно, ако искате трайни резултати, при това на време! Ако не ги получавате, а изпълнявате всичко, дайте да видим къде са грешките. Възползвайте се от безплатните ми консултации. Буквално за 10 минути споделете всичко с мен, за да получите моят аргументиран отговор какво ще следва? Хайде, направете го! Безплатно е!

ГРАБНЕТЕ КОНСУТАЦИЯТА СИ ОЩЕ СЕГА!

НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Име и фамилия

Телефон за обратна връзка

Моментни килограми

Височина (ръст)

Навършени години и активност в ежедневието

Kаква е настоящата Ви хранителна стратегия: обем калории, калорийна стратегия, вид на диетата, брой порции храна, вид на пред и следтренировъчното хранене (ако имате такива) и настояща Ви цел с диетата?

Kаква е настоящата Ви кардио-фитнес стратегия: обем анаеробна и аеробна част, седмичен сплит (програма) и настоящата Ви цел с кардио-фитнес режима?

Kаква е настоящата Ви суплементарна стратегия: видове хранителни добавки, бленди, начин на прием на активните съставки и настояща цел с хранителните Ви добавки?

Какъв времеви абонамент “Клубно членство” планирате все пак да си закупите, участвайки в безплатният консулт на BelchoHristov.Com?

За 30 денаЗа 180 денаЗа 365 дена

От какъв тип “Клубно членство” имате нужда и ще си изберете, след като получите безплатният консулт на компанията BelchoHristov.Com?

Фитнес “Клубно членство” (при клинично здрав организъм)Уелнес “Клубно членство” (запроблемно състояние и заболяване)ВИП 24/7 “Клубно членство” (за клинично здрави хора и такива с проблемно състояние, които желаят обратна връзка с ментора в рамките на абонамента, плюс корекции и надграждане на програмите в движение, ако искате и се налага)

С попълването, изпращането и заявяването на безплатен консулт и отговор от страна на компанията, Вие ще получите насоки от Белчо Христов в посока къде и с какво Вашите настоящи програми могат и ще бъдат надградени, подобрени, по-индивидуални и работещо, със участието на “Клубно членство”. Бъдете информирани и че, изпращайки и споделяйки към компанията настоящият е-мейл, същата ще ползва и обработва Вашият е-мейл за маркетингови цели съгласно GDPR документацията описана в "Търговските условия" на медията.

*Снимка (тук прикачете Ваша профилна снимка или такава на моментната Ви форма) и всички видове изследвания, ако имате, тук прикачете Вашите последни изследвания и епикризи. Не се притеснявайте ако изпратите и фотос на моментната Ви форма!

ОБРАТНО ПО КЛАСНИТЕ СТАИ НА МЕДИЯТА: