Свободни дати за провеждане на курсовете по дисциплини „Консултант по клетъчно хранене“ и „Персонален фитнес треньор“ | Новини

Свободни дати за провеждане на курсовете по дисциплини „Консултант по клетъчно хранене“ и „Персонален фитнес треньор“ | Новини

Всички обучения, които компанията ми провежда, са индивидуални и на 100% полезни за всеки. Именно, защото физически, аз се занимавам персонално със всеки, в рамките на 1 календарен месец не мога да поема повече от 4 обучения.

В тази връзка, ви информирам, че засега има максимум 8 свободни дати, за месеците юли и август. Ако желаете да сте сред моите възпитаници, моля – запишете се официално до 30.05.2018! За да имате и време, да се подготвите за самото обучение. За целта използвайте този линк тук.

Следващият блок от обучения, ще бъде след месец септември – за 10, 11 и 12.2018 година. Затова, побързайте. Ако ще се запишете на обучение, моля, преди Вашата поръчка, съгласувайте на решението си по телефон или чрез е-мейл с мен, за да Ви потвърдя свободните седмици.

Обратно към раздел „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив