“Клубно членство” вече и на изплащане с TBI лизинг

“Клубно членство” вече и на изплащане с TBI лизинг

Закупете “Клубно членство” на изплащане!

Как може да стане това? Много лесно … добавете вашият абонамент (само натиснете “Купи с с TBI Pay”), следвайки стъпките на лендинг пейджа тук:

Kaкви опции имате?

Всички абонаменти над 150 лв, можете да закупите на лизинг с TBI. Имате опции за разсрочване, вие избирате броя месеци за погасяване на абонаментите, можете да добавите първоначална вноска, можете да използвате калкулатора, за да прецените каква вноска искате да заплащате и т.н. Просто разгледайте. Просто е и вече клиенти на магазина ползват тази опция.

Примери:

  • закупен 180-дневен Премиум план, с погасителен план за 3 месеца
  • закупен 360-дневен Платинум план, с погасителен план за 6 месеца
  • закупен 180-дневен Платинум план, с погасителен план за 12 месеца

Другият вариант за опит и тест на погасителните вноски е през “Количка” на сайта. Когато само сте натиснали “Купи”, без да продължите напред, във “Количка” извеждате продукта, който ще ви чака там и опитайте опитите по месеци и вижте вашите вноски!

Дори на лизинг, на изплащане, със минималното оскъпяване, всеки месец излиза по-малко, ако заложите на закупуване на абонаменти месец през месец, за което имате намаления дори. Възползвайте се още сега!

Обратно към “Клубно членство“.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив