“Клубно членство” вече и на изплащане с TBI лизинг

“Клубно членство” вече и на изплащане с TBI лизинг

Закупете “Клубно членство” на изплащане!

Как може да стане това? Много лесно … добавете вашият абонамент (само натиснете “Купи с с TBI Pay”), следвайки стъпките на лендинг пейджа тук:

Kaкви опции имате?

Всички абонаменти над 150 лв, можете да закупите на лизинг с TBI. Имате опции за разсрочване, вие избирате броя месеци за погасяване на абонаментите, можете да добавите първоначална вноска, можете да използвате калкулатора, за да прецените каква вноска искате да заплащате и т.н. Просто разгледайте. Просто е и вече клиенти на магазина ползват тази опция.

Примери:

  • закупен 180-дневен Премиум план, с погасителен план за 3 месеца
  • закупен 360-дневен Платинум план, с погасителен план за 6 месеца
  • закупен 180-дневен Платинум план, с погасителен план за 12 месеца

Другият вариант за опит и тест на погасителните вноски е през “Количка” на сайта. Когато само сте натиснали “Купи”, без да продължите напред, във “Количка” извеждате продукта, който ще ви чака там и опитайте опитите по месеци и вижте вашите вноски!

Дори на лизинг, на изплащане, със минималното оскъпяване, всеки месец излиза по-малко, ако заложите на закупуване на абонаменти месец през месец, за което имате намаления дори. Възползвайте се още сега!

Обратно към “Клубно членство“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив