Ефикасните хапчета за топене на мазнини и отслабване

Ефикасните хапчета за топене на мазнини и отслабване

Има ли магически хапчета за отслабване с бърз и траен ефект? Съществува ли продукт, който да подтиска апетита и да гори мазнините ни? Има! Но не разчитайте на тях – диетата е от особено значение!

Хапчетата за отслабване са синоним на небрежност, в средите, в които ги наричат така. Но да – съществуват хранителни добавки, които са с цел горене на мазнини, ускоряване на обмяната на веществата и прочистване на организма. По този начин казано – да, съществуват такива продукти и не ви подведох по-горе. Безопасни са за здравето и нужни (да не кажа задължителни) за всеки, който има работа с борбата с килограми.

Моят магазин предлага такива продукти. Но защо съм заредил различни видове продукти със една и съща цел? За да предложа на всеки индивидуалния продукт, чрез правилен и аргументиран избор!

Негативни ефекти на хапчетата за отслабване

Те са няколко, наблюдавал съм го през годините:

 • високо кръвно налягане
 • бърза хипогликемия
 • хемороиди
 • нервност и тревожност
 • агресия
 • аритмия и висок пулс

Причините: те са няколко. Първо – това е неправилния избор на продукт. Втора причина е неизвестния произход на повечето продукти и третата основна причина незнанието по колко, как и кога да се приемат. Всичко това в пакет създава реална и често срещана предпоставка за тези вече споменати негативни ефекти.

Положителни ефекти на хранителните добавки за отслабване при правилен избор

Няма да ги подреждам по смисъла на тяхното действие, като отбележа, че всички позитиви заслужават първо място:

 • нормализиране на кръвната захар
 • подобряване обмяната на вещества в кръвното русло
 • подобряване на сърдечни пулс
 • подобряване на чернодробните показатели ASAT/ALAT
 • понижаване на % подкожни мазнини с до 8 килограма в месеца
 • подобряване на настроението

Кои са тези вълшебни хранителни добавки?

Работещите формули:

Не бъркайте термогенните фет-бърнъри и ботаника с хитозана! Състава и действията на тези две категории продукти са коренно различни. Вижте повече за хитозан тук.

Обратно към раздел „Добавки“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

4 Коментара

 1. katy_riki C.E.O. юли 14, 2020 (3:09 pm)

  При изчистване на мазнини използвам комбинация от БЦАА, Л-карнитин и Омега 3, Възможно ли е някой представените по-горе от Вас продукти /един от тях/ да заменят тази комбинация и би ли била по-добра?

  • Белчо Христов C.E.O. юли 14, 2020 (6:03 pm)

   Привет! Комбинирайте някой от посочените термигени със л-карнитин. Това е правилна комбинация. 😉 Омега 3 е добавя само ако в диетата липсва риба, поради конкретни причини. Ако тя се съдържа, не виждам смисъл от нея. А BCAA`s допълват суплементацията. Т.е. за горене мазнини те нямат особена роля, освен, ако допуснем че тренировките за плътни и сте в дефицит калории. Тогава, за да се възстанови мускула, за по-тежка следваща тренировка, те като категория продукт са неизбежни. Но съчетавайте термоген със л-карнитин. Винаги!

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив