Описание и ревю на “Клубно членство”

Описание и ревю на “Клубно членство”

Ползите от “Клубно членство” са наистина много. И за да мога да ви ги споделя, до една, без да пропускам нещо, реших да изложа всичко в един пост материал.

Всички програми са качени във ваше персонално досие (линк в сайта)

Всяка поръчка и заявка за “Клубно членство” генерира абонамент. В резултат на поръчката ви, еднократно се изготвя профил в сайта. Защо? Защото този ваш линк е защитен с парола и мейла на потребителя. И съобразен със изискванията на GDPR. А защо еднократно – защото всеки прфил е индивидуален и заради стила си и заради визия си. Това зависи (стила) от вида “Клубно членство”, което сте си избрали. Всички профили се пазят в сайта, тъй като всеки месец членството може да бъде подновено, надградено и реализирано наново.

Изборът програмите ви да са в сайта е неслучаен – вашият профил съдържа линкове, препрадки и съдържание, полезно на всеки клубен член. И най-важното – вие ползвате всички режими и насоки през вашият телефон. Удобно, лесно и модерно.

Онлайн 24/7 достъп до профила

Веднъж когато се логнете в сайта, вие имате реално достъп до профила си. Не са нужни отваряне на поща, та оттам да търсите в мейлите си остарелите PDF файлове и т.н. Влизате, сърфирате в профила, можете да сърфирате и в сайта, в магазина, виждайки отстъпките си и т.н. А ако сте си избрали опцията за обратна връзка и кореспонденция със мен, като ваш ментор – линка ви съдържа поле за комуникация!

Идеята за времеви абонамент

Всяко членство, независимо вида му, има времеви период. Той засяга времево ангажираността на ментора към клиента и по този начин се създават и работещите стратегии за всеки. Могат да се избират кратки и дълги по срок абонаменти. Изборът е изцяло в ръцете и потребностите на клиентите на компанията.

Одити и надграждане на всички програми

Веднъж когато се логнете в сайта, вие имате реално достъп до профила си. Не са нужни отваряне на поща, та оттам да търсите в мейлите си остарелите PDF ф

Клубна карта и пазаруване онлайн и офлайн с отстъпки

Всяка PVC карта, която се подарява при заявка на клубно членство генерира отстъпки на всичко от магазина на компанията. Физически или онлайн, всеки клубен активен член закупува продукти с трайно намалени от официалните за страната цени, в рамките на закупеният времеви абонамент.

Клубно членство, е-мейл съобщения и трайни резултати

Всеки клубен член ще получва обгрижване, чрез е-мейл бюлетина на компанията. Това ще са интересни промо предложения на тематични продукти, нови услуги, семинари, участия и предавания на живо или виртуално! Идеята на затворения кръг от обслужване е ясен – фокус върху всеки потребител на услугата и обгрижване, чрез внимание и планирани безплатни за ползване материали, информация и новини. Всеки клубен член реално е ежемесечен потребител на хранителна, тренировъчна и суплементарна програма, изготвени по индивидуален начин, в полза на всеки в нужда и с конкретна цел.

Към “Клубно членство”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив