Кето диета – семинар | Новини

Кето диета – семинар | Новини

Бях поканен от моите приятели Innovator.Bg да проведа лекция семинар по темата кетогенно хранене (диета). Приех, тъй като това е в компетенцията ми, в момента е мощен тренд тази тема и защото щях да присъствам пред чисто нова за мен аудитория. Денят е петък и в резултат на тежък, изпълнен с много ангажименти ден, намерих време да се подготвя.

Скицирах своята структура и експозе. Получих се добре, защото заложих не непринудеността. Но ми липсваше старта, началото … Изведнъж, събдата доведе в шоурума на компанията една дама, която твърде вероятно е част от причината да съм това, което съм. Нека ви го споделя и на вас, чрез този фотос:

Заложихме на органик присъствие, т.е. мероприятие без силни реклами, анонси и агитации. Крайният резултат бе – 90% пълна зала. Благодаря на за всички присъстващи преди всички, на моите приятели от Иноватор.Бг и всички моит приятели и клиенти, които гледаха живото ми включване. Споделям го на всички, за да го изгледате, когато имате време, поразсъждавате върху думите ми и ако съм ви провокирал – защо не и да се запишете и напълно безплатно да следите всичко по темата и за в бъдеще чрез чисто новият ми е-мейл бюлетин, тук. Регистрирайте се още се!

Обратно към раздел „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив