Performance Bar – Yamamoto Nutrition

Performance Bar – Yamamoto Nutrition

PerformanceBAR е със различен, странен вкус. Но когато говорим за здраве и качествени суровини, протеиновото  блокче PerformanceBAR именно затова е със ниско съдържание на захари (0.9 грама за всеки десерт!), с високо съдържание на фибри (цели 9 грама в бар!).

PerformanceBAR е протеинов десерт без покритие и допълнителни калорични елементи! Този продукт, със своите японски суровини и клинични съставки съдържа средно 37% протеини от най-висока биологична стойност (млечни протеини) и други хранителни фактори (фибри), които правят продукта най-пълноценен по-отношение на диетата и вашия хранителен режим.

PerformanceBAR e подходящ десерт както за обикновените хора, спортуващите любители, диебетиците дори, така и за професионалните спортисти. Десертът от протеин ще допълни протеиновите нужди и желанието ви за различна храна, особено, ако сте на диетичен режим. За да се наслаждавате по всяко време на деня, за да се отпуснете с лакомството си, но и да подкрепите растежа и възстановяването на мускули и всички ваши физиологични нужди, интегрирайте в ежедневието си PerformanceBAR.

Продукти с висок клас протеин и бионалитичност:

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив