Курсове (обучения) за диетолог и персонален фитнес треньор | Новини

Курсове (обучения) за диетолог и персонален фитнес треньор | Новини

Във връзка с индивидуални подход, отношение и време, което отделям на всеки курсист (за да бъде обучението най-малкото работещо в полза на всеки студент), по темата обучения за фитнес треньор и диетолог, както и само диетолог, по моя стандарт на работа, за който повече информация ще намерите в този линк, информирам официално всички, че до края на тази година календарната година има свободни 3 позиции за курсисти.

Краен срок за записване, период от време достатъчно голям през който ще могат и желаещите спокойно да се подготвтят по предоставените от мен учебни материали е края на самия месец септември! T.e. курсове и обучения ще има през месеците октомври и ноември, тази 2017 година.

На самата жива среща или онлайн, чрез Skype видео връзка, със всеки студент работя върху методиките при съставяне на хранителна и тренировъчна програма, на 100% индивидуално и персонално. Именно защото всеки мой студент и курсист е вече предварително запознат с т.нар. „суха материя“ (чрез споменатите по-горе учебни материали), моята работа по същество включва запознаване със всички специфики и методики при разработването на програми на хранене, тренировки, с цел тези насоки да работят здравословно и резултатно за бъдещите му клиенти.

#personaltrainer #nutritionist #educationplan #biology #anatomy

Публикация, споделена от Belcho Hristov (@belchohristov) на

Всичко това, обяснявам и разказвам на база моя опит и биологическото ми виждане. То е причината днес да се занимавам с над 110 проблеми състояния, отделно от масовите теми с проблемното тегло и лоша визия. Или казано иначе, без да отстраняваме нито един макронутриент, научавам всеки мой студент, как да подреди всяка калория, всяка хапка храна и компонента, в една работеща и индивидуална диета, така нагодена и приложена, че дори ако човека спортува, всичко това да дава наистина вълшебни резултати.

Новото около обученията ми е малко повече фокус върху процсите, които се случват във всяка една жива клетка. Имам възможността да рисувам картинкови табла пред всеки студент, за да го запозная с това, в какво се превръща протеина след консумация, какво е цитоскелета, защо гранулирания ендоплазмен ретикулум е точно до ядрото на клетката, защо е важен цикълът на Кребс и т.н.

Курсовете и обученията ми са също така насочени и към обикновените любознателни хора – това са мъже и жени, които просто искат да се научат, как да съставят програми на хранене, фитнес тренировки и т.н.

Постарал съм се, по време на обученията обстановката да е приятна, освен научна! Затова, наистина – всеки от вас, който е провел разговорл с мен, по темата, да заяви официално в този срок своят конкретен отговор. Защото следващата възможност за среща с вас ще бъде 2018 година.

Обратно към раздел „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

1 коментар

    Този материал е свързан и с други теми в сайта:

    1. Суперсерии – фитнес похват и методика | Белчо Христов - Фитнес | Диета | Добавки март 3, 2020 (09:21)

      […] моят курс за фитнес треньор и диетолог, аз разглеждам суперсериите по следният […]

    Архив