N.A.F.A. – 19.07.2010 г.

Днес положих успешен старт на втория по рода си курс за персонални треньори и диетолози, организиран и проведен от мен, под егидата на Северно Американската Фитнес Академия – N.A.F.A..

Групата, която посрещнах днес, във фойето на петзвездният хотел Гранд Хотел Димят, Варна, е страхотна – хора, които искат да бъдат треньори, да работят тази професия, включително да потърсят реализация в Англия (2 души) в Белгия (1 човек), както и в страната. За мен беше истинска радост, да преподавам пред 12 ученика, за които аз бях пример, а N.A.F.A. пътят.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Лекциите започнаха точно в 9.00 часа. Раздадох рекламни тениски на курсистите – с логото на Академията и логото на BelchoHristov.Com – медията, представляващата организацията за Р България.

Първият ден от лекциите беше посветен на всички основни фитнес принципи, които един професионален фитнес треньор трябва да знае и спазва. Отделно, запознах курсистите с принципите за мускулна хипертрофия, типовете мускулни влакна и тяхното групиране при различни видове спорт. Курсистите се запознаха с мускулите на горната част на тялото, долната част на тялото.

След кратка обедна пауза, посрещнах курсистите наново, но с една изненада за тях. Реално, цял преди обяд аз бях самичък като лектор в семинарната зала. След един бърз разговор с Канада, аз подготвих моят сюрприз към 12-те ученика: директна skype връзка с Борис Чимевпрезидент на N.A.F.A.

Борис Чимев бе подготвен разбира се за това и всичко беше планирано като негово участие и включване по темата. Просто искам от тук да му се извиня за изключително ранното му ставане (първата директна връзка бе с него в около 5.30 сутринта, Канадско време). Но професионалиста си е професионалист – веднага започнахме работа и креативно, направихме нашата втора половина от лекцията чрез директна връзка с Монреал – столицата на N.A.F.A.

Оставих накрая 60 минути за обобщение по плана с курсистите, по който се движех цял ден. В момента, пишейки тези редове съм много щастлив, защото освен че водя успешно втори такъв курс, го овековечих и по нестандартен (за фитнес стандартите в България), но изключително работещ модел – web connection.

Желая на всички 12 участника от сега попътен вятър, във Варна – столицата на N.A.F.A. за България, той е осигурен. Аз ще покажа пътя на тези момчета и момичета, защото само напред и нагоре е истината. Да изковем солидните основни на истинския фитнес стандарт, още сега! Затова аз приех това предизвикателство – за да създам кадрите, които да го промотират и доразвиват.

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Подправки

Подправките уважаеми читатели, са нещо което всеки е опитвал. Нали? С подправки овкусяваме храната, правим я да ни е по-сладка,...