N.A.F.A. – 22.07.2010 г.

Ден четири от курсовете за персонален фитнес треньор и диетолог по лиценз и сертификация на N.A.F.A. със съдействието на BelchoHristov.Com протекоха успешно. Денят бе изключително интересен, атрактивен, активен и изморителен, поне за мен. Защото в два блока от по 180 минути, аз, като Head N.A.F.A. Instructor проведох практическата част от лекционната материя, която всеки един професионален фитнес треньoр, трябва да владее.

Поведението на един истиснки фитнес треньор трябва да бъде много професионално. Да знае какво и как да говори, как да се държи в залата, как да се държи той със фитнес клиент, как да бъде комуникативен, какво точно трябва да казва, какъв да е езикът на тялото му, ако щете. Или с други думи:

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:
  • персоналният фитнес треньор трябва да знае етикетът за поведение;
  • персоналният фитнес треньор трябва да знае правилната техника на изпълнение на фитнес движенията;
  • персоналният фитнес треньор трябва да знае как да мотивира и помогне на фитнес клиента, за да подобри своята Mind Muscle Connection;
  • персоналният фитнес треньор трябва да знае какво е мускулен фалит и да знае как креативно да действа при редица ситуации;

Това е истинската работа на фитнес треньор. Разбира се, моите курсисти днес видяха как да се тренира, защото аз споделих моите виждания и моите разбирания за професионално отношение. Не го видяха само те, но и всички останали, които просто бяха клиенти на фитнес залата, чието оборудване ползвахме под наем. С други думи, камъкът трябва да си тежи на мястото, в противен случай само едно леко течение или полъх и си изместен! Съгласни ли сте?

От сутринта, започнах подред да показвам правилната техника на изпълнение на фитнес движенията. От големи до малки мускулни групи. Едно по едно, с указания, кога се поема въздух, кога се издишва. Как се пази по време на фитнес движението и защо – защото, ние от N.A.F.A. вече знаем две основни правила при пазене на фитнес клиент:

  • Златно правило # 1 – винаги, персоналният треньор помага с физическа помощ равняваща се на до 15 % от тежестта на щангата или гирата.
  • Златно правило # 2 – винаги, персоналният фитнес треньор помага да не се наруши цялостта на фитнес движението и амплитудата.

Две важни правила, за пълноценна и ефективна фитнес тренировка. Съгласни сте с това, нали? Останалото, нека бъдат просто снимки:

След уморителна работа и тежък работен ден, за всички ни, аз предприех нещо от сърце и предложих да почерпя с по чаша кафе и вода моите търпеливи ученици. Ето как изглеждаше само една част от курсистите ми, по улиците на град Варна, отличават се, нали?

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

N.A.F.A. – 21.07.2010 г.

Камък и дърво се пукаха от жега тази сутрин във Варна, в третият ден от теоретичната част на курса за...