N.A.F.A. – 23.07.2010 г

В последния пети ден от курсовете за персонален фитнес треньор и диетолог N.A.F.A., аз заведох моите курсисти на брега на Черно Море. Всичките 12 участника в летния курс вече бяха с една крачка напред в своето обучение и именно заради това промених учебната програма в движение и сборния пункт бе плажът.

Лекционната част бе структурирана така, че курсистите ми да видят какво е групова фитнес тренировка на открито. Да видят как се изпълнява стечинг на фитнес клиент и да видят малко почивка, не на последно място – защото тя, прави шампиона.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

В 7.30 сутринта бях помолил моят помощник треньор и треньор изпълнител по услугата ми O.F.T.Огнян Добрев да присъства и покаже, с какви основни движения занимава например моите фитнес клинети, когато тренират на открито. Бъдещите N.A.F.A. треньори видяха това и се убедиха, че не е лека работа. Но се убедиха и в друго, което всъщност бе и основното мое желание – да видят, че само тук, на курсът N.A.F.A. се преподава поведение на фитнес треньор в условия на групови фитнес занимания.

Курсистите научиха:

  • как се изпълнява стечинг
  • какво е групово фитнес занимание за начинаещ, средно напреднал и напреднал фитнес клиент
  • какво са дихателните упражнения
  • ползите от фитнес на открито

Ето денят в снимки:

След кратки групови занимания, продължили 3 часа в самото море, накрая на деня събрах групата от 12 професионални треньора и наградих всеки един от участниците с диплома N.A.F.A.

Както казах още тогава на моите ученици, ще повторя, аз им благодаря преди всичко за доверието, което ми гласуваха, идвайки до Варна. Оценявам това! Искам да се извиня и за леките неточности, които се получаваха по време на целия курс, поемам вината за това. Моля и за разбиране, тъй като абсолютно всичко, от кореспонденция, организация по наем на зали, работен график, skype връзка с Канада, получаване на дипломите от Монреал, осъществяване на лекционна и практическа част на занятията изискваше от мен физическо и календарно време, с което аз трябваше да се съобразя. Извинявам се и за това, че на моменти бях напълно изтощен, но основното за това е, че си свърших работата от сърце. Искам да благодаря на Борис Чимев – президент на N.A.F.A. за доверието, което ми гласува.

За мен – аз посочих самокритичността си, исках повече, но само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса. Покланям се за доверието и вниманието към всички и благодаря, че следихте репортажите ми, от мястото на събитието. До нови срещи курсисти и попътен вятър. По-силният ще оцелее, събирайте сили, знания и само напред! Там е вашето място – горе, където въздухът е най-свеж, независимо, че леко подухва на моменти. Показах ви и споделих личен пример – възползвайте се. Аз съм с вас,

Белчо Христов – Head N.A.F.A. Instructor

Присъединете се към групата на N.A.F.A. Бълагрия във Facebook още сега, за да следите всички новини и интересни непубликувани снимкови материали там.

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

N.A.F.A. – 22.07.2010 г.

Ден четири от курсовете за персонален фитнес треньор и диетолог по лиценз и сертификация на N.A.F.A. със съдействието на BelchoHristov.Com...