N.A.F.A. – 23.07.2010 г

В последния пети ден от курсовете за персонален фитнес треньор и диетолог N.A.F.A., аз заведох моите курсисти на брега на Черно Море. Всичките 12 участника в летния курс вече бяха с една крачка напред в своето обучение и именно заради това промених учебната програма в движение и сборния пункт бе плажът.

Лекционната част бе структурирана така, че курсистите ми да видят какво е групова фитнес тренировка на открито. Да видят как се изпълнява стечинг на фитнес клиент и да видят малко почивка, не на последно място – защото тя, прави шампиона.

В 7.30 сутринта бях помолил моят помощник треньор и треньор изпълнител по услугата ми O.F.T.Огнян Добрев да присъства и покаже, с какви основни движения занимава например моите фитнес клинети, когато тренират на открито. Бъдещите N.A.F.A. треньори видяха това и се убедиха, че не е лека работа. Но се убедиха и в друго, което всъщност бе и основното мое желание – да видят, че само тук, на курсът N.A.F.A. се преподава поведение на фитнес треньор в условия на групови фитнес занимания.

Курсистите научиха:

  • как се изпълнява стечинг
  • какво е групово фитнес занимание за начинаещ, средно напреднал и напреднал фитнес клиент
  • какво са дихателните упражнения
  • ползите от фитнес на открито

Ето денят в снимки:

След кратки групови занимания, продължили 3 часа в самото море, накрая на деня събрах групата от 12 професионални треньора и наградих всеки един от участниците с диплома N.A.F.A.

Както казах още тогава на моите ученици, ще повторя, аз им благодаря преди всичко за доверието, което ми гласуваха, идвайки до Варна. Оценявам това! Искам да се извиня и за леките неточности, които се получаваха по време на целия курс, поемам вината за това. Моля и за разбиране, тъй като абсолютно всичко, от кореспонденция, организация по наем на зали, работен график, skype връзка с Канада, получаване на дипломите от Монреал, осъществяване на лекционна и практическа част на занятията изискваше от мен физическо и календарно време, с което аз трябваше да се съобразя. Извинявам се и за това, че на моменти бях напълно изтощен, но основното за това е, че си свърших работата от сърце. Искам да благодаря на Борис Чимев – президент на N.A.F.A. за доверието, което ми гласува.

За мен – аз посочих самокритичността си, исках повече, но само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса. Покланям се за доверието и вниманието към всички и благодаря, че следихте репортажите ми, от мястото на събитието. До нови срещи курсисти и попътен вятър. По-силният ще оцелее, събирайте сили, знания и само напред! Там е вашето място – горе, където въздухът е най-свеж, независимо, че леко подухва на моменти. Показах ви и споделих личен пример – възползвайте се. Аз съм с вас,

Белчо Христов – Head N.A.F.A. Instructor

Присъединете се към групата на N.A.F.A. Бълагрия във Facebook още сега, за да следите всички новини и интересни непубликувани снимкови материали там.

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив