Нови продукти от Yamamoto Nutrition, Smile Crunch и нов бранд – Alphazer

Нови продукти от Yamamoto Nutrition, Smile Crunch и нов бранд – Alphazer

Разрастването на серията Yamamoto не спира! Ето чисто новите продукти и подбранд на компанията:

  • есенциални аминокиселини
  • аминокиселини с разклонена верига
  • органичен (био) протеинов шоколад (какао & лешник) с вкус на кокос
  • нови дрехи от чисто новата колекция

За зареждането на вашият търговски обект или за закупуване на продуктите, както и всички останали на специални цени: изпращайте вашите заявки през раздел „Клубен бизнес“, чрез ценовата и обновена листа на целият асортимент Yamamoto Nutrition.

СИЛНИ СТРАНИ ESSENTIAL AMINO – ALPHAZER:

Alphazer ® е подбранд на Yamamoto Nutrition и те пуснаха на пазара своят чисто нов Essential Amino Sustamine ®. Това е хранителна добавка с натурални подсладители, подходяща за възрастни спортисти, която осигурява незаменими аминокиселини от растителната ферментация, полезни за организма и задоволяват изискванията за протеин от тялото и азот. Добавен към блендата е и Sustamine ® глутамин, най-високия клас в своята категория.

ЕСЕНЦИАЛНИ ФЕРМЕНТИРАЛИ АМИНОКИСЕЛИНИ

ЕСЕНЦИАЛНИ ФЕРМЕНТИРАЛИ АМИНОКИСЕЛИНИ

Sustamine ® глутамин | Висока бионаличност и усвояемост
Alphazer включват Sustamine ®, аланил-1-глутаминовия дипептид, характеризиращ се с много голяма разтворимост и по-висока стабилност от неговата по-малко разтворима свободна форма (L-глутамин), бързо се разгражда до амоний.

СИЛНИ СТРАНИ BCAA INSTANT – ALPHAZER:

Разклонени аминокиселини BCAA INSTANT на моментална ферментирала растителна основа, позволява отлична и бърза разтворимост във вода, без да се образуват типични остатъци, довеждайки до максимизиране на тяхната абсорбция (98 +%) и позволявайки гъвкавост на употреба по всяко време в предварително по време на след тренировка също в комбинация с други добавки, като въглехидрати или минерални соли. Нов продукт на компанията Alphazer, подбранд на гигантите Yamamoto Nutrition.

Числото “95”, което характеризира патента “Curcugreen ™ BCM-95 ®”, се отнася до степента на стандартизация до 95% от комплекса куркуминоидно-етерични масла, което позволява уникална абсорбция и синергия на действие, което демонстрира изключителна бионаличност от 7 до 9 пъти по-висока от тази на най-разпространените екстракти от куркума при 95% стандартизация.

АМИНОКИСЕЛИНИ С РАЗКЛОНЕНА ВЕРИГА ОТ РАСТИТЕЛНА ФЕРМЕНТАЦИЯ

АМИНОКИСЕЛИНИ С РАЗКЛОНЕНА ВЕРИГА ОТ РАСТИТЕЛНА ФЕРМЕНТАЦИЯ

100% Vegan
Разклонените аминокиселини са три от основните аминокиселини, а именно левцин, валин и изолевцин. Наричани разклонени вериги поради тяхната структура, която образува клонове, те винаги са били широко използвани в спорта (при непрекъснатите спорове за тяхната ефективност и поле на употреба), тъй като представляват 35% от основните аминокиселини, присъстващи в човешките мускули. BCAA, за разлика от други аминокиселини, се метаболизират, почти изцяло, директно в мускулите.

СИЛНИ СТРАНИ НА БИО КРЕМ КАКАО, КОКОС & ЛЕШНИК

Буквално и наистина кратко: вкусен протеинов шоколад за всеки и по всяко време!

ОРГАНИК ПРОТЕИНОВ ШОКОЛАД С ВКУС НА КОКОС

ОРГАНИК ПРОТЕИНОВ ШОКОЛАД С ВКУС НА КОКОС

0.9 гр протеин | 6.6 гр растителни мазнини | 5.8 гр комплексни въглехидрати | 0.4 гр захари | 0.7 гр фибри
Лешник, кокос и какаов крем! Този буквално протеинов шоколад, с изключително приятен вкус на кокос е без добавена захар и мляко. Кремът е готов за директно мазане върху протеинови палачинки и панкейкове или за похапване с лъжица.

ОБЛЕКЛО ЗА ЕЖЕДНЕВИЕ И СПОРТ:

ACTIVE WEAR - НОВИ ДРЕХИ

ACTIVE WEAR - НОВИ ДРЕХИ

Халат | Анорак | Анцунг
Вижте всички нови наличности на дрехи от новата колекция на Active Wear на бранда Yamamoto Nutrition.

Обратно към раздел „Клубен бизнес“ & “Новини”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив