Протеинов оризов крем – Рецепти Белчо Христов

Протеинов оризов крем – Рецепти Белчо Христов

Необходими продукти

През зимните периоди и месеци, лично за мен, събота и неделя са високо критични! Защо – обичам да почивам, да лежа и да гледам телевизия. И именно защото се отпускам, ми се дохапва нещо. От тук и идеята за рецепти – не желая да е нещо лошо като храна, от друга страна искам да държа някаква линия на хранене и затова ето една скорошна рецепта, която ми „роди“ главата.

За нея се иска просто да имате 3 продукта в наличност. Ето съставките и начина на приготовление:

РЕЦЕПТА
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ
Изсипете оризовото брашно в купа, добавете горещата вода и разбъркайте. Добавете протеина на прах (ваниловият вкус е по-добра опция) и разбъркайте до пълното му разтваряне. Добавете 2 квадратчета тъмен шоколад (тази съставка е по желание).

За да стане кремообразен десрта, оставете го в микровълновата за 30 секунди на 900 w. След което изпечете във фурна за 12-15 минути. Това е!

380
25
50
8
Калорийният и хранителен състав е за 1 брой протеиново-оризов крем. Точните дози от тази рецепта, за вашите клетки и кетъчни нужди, можете да получите чрез услугата на сайта ``Клубно членство BelchoHristov.Com``.
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ
380
25
50
8

Основната идея рецептите тук, да бъдат с комбинират протеин на прах от най-висок клас е, обикновените хора и трениращите, да започнат да ползват протеинови добавки. Така ежедневието става по разнообразно, с такъв вид десерти, а не чрез онези, които имат „празни“ и високи стойности на калориите. Поне веднъж опитайте, за да се убедите, че „диетичното“ означава вкусно!

Обратно към раздел „Рецепти – клетъчно хранене“.

Автор на материала:
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.