Хладилни чанти за пренос на храна | Уелнес и аксесоари

Хладилни чанти за пренос на храна | Уелнес и аксесоари

Диетичното и практично готвене изисква пренос на въпросната храна, навсякъде, където и да сте. В тази връзка, търсенето на трайно решение – как и къде да носим нашата, по-добрата храна, намери своя отговор.

Още една хладилна чанта намери място в селекцията ми за аксесоари, свързани с здравословен начин на живот. Представям ви Be-Fit Sport Bag.

Това е хладилна чанта Sport Be-Fit BAG, за пренос на 3 основни ястия хранене, приготвени диетично и съхранени правилно. Удобство, за Вас и Вашата диета. Съдържа 2 странични джоба за шейкъри, място дори за термос или шише за вода. Основен капак, под който се намира страхотна пластмасова решетка, в която можете да подреждате вашите супкементи.

Основният сектор се отваря и там могат да се поставят 3-те кутии с храненията за деня ви. Имайки на предвид, че закусвате и вечеряте у вас, ето ви опция за останалите 3 порции храна. Особено ако сте на диета, този уелнес аксесоар – хладилна чанта, ви е силно необходим!

Разгледайте и другите моите предложения с чанти за пренос на храна (хладилни чанти и сакове) тук.

Обратно към “Начална страница”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив