Промоционални цени на продукти | Новини

Промоционални цени на продукти | Новини

Всички преференциални цени и намаления на хранителните добавки, с чийто компании аз съм избрал да се занимавам са на 100% реалистични. Това е факт, благодарение на многогодишната ми работа с фирмите и трайното и осезаемо налагане на работещите им формули, пред тези, които просто присъстват в страната ни.

По-големите внесени количества продукти, предвещават по-добра крайна цена за клиента и точно това е моята отговорност от тук нататък. В линка с намаления на продуктите тук, ще видите наистина много сериозни намаления в цените, които побързах да споделя с вас.

По този начин, на тези цени, вие купувате ползите на продукта на по-добра стойност. За разлика от масовите и комерсиални магазини, моята политика е да предлагам най-доброто като продукти, с най-доброто обслужване. За което можете веднага да проверите тук.

Ето е бърз експресен кадър на абсолютно всички мои предложения за вас тук:

Всички предложения от онлайн магазина ми, виждате, че са налични и във физическия ми магазин.

Обратно към раздел „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив