Арахидонова киселина

НОВАТА МАНИЯ В АМЕРИКА – ANABOLIC X-FACTOR™

КАКВО Е X-FACTOR?


Х-FACTOR
е патентована (патент на САЩ № 6,841,573) анаболна добавка за изграждане на мускулна маса, създадена от изследователя на увеличаването на работоспособността и едно от най-уважаваните имена в анаболно-стероидния свят Уилям Левелин (William Llewellyn).
Тя съдържа арахидонова киселина – важна маслена киселина, която предава сигнали за адаптивни промени в отговор на тренировката за издръжливост (маса).

КОЙ ВЗЕМА Х-FACTOR?

Х-FACTOR се използва съвместно с програма за издръжливост (маса). Добавката е за здрави мъже и жени, които желаят да увеличат своята мускулна маса или да запазят мускулната си маса при провеждане на диета.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

КАК ДЕЙСТВА ДОБАВКАТА?

Арахидоновата киселина се съдържа в обграждащата мускулните клетки плазмена мембрана и подобрява реакцията на скелетните мускули по време на тренировката. Х-FACTOR повишава синтеза на протеин и хипертрофията чрез подобряване на реакцията към инсулина и анаболния хормон, чрез стимулиране активирането на сателитните клетки и чрез нарастване и възстановяване на поддържащите клетки. Други положителни въздействия са подобреното разграждане на хранителните вещества и изхвърлянето на мазнини, което довежда до едновременното увеличаване на мускулната маса и намаляване на мазнините в тялото.

КАКВИ СА ОЧАКВАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ?

При достатъчна тренировка и диета обичайно е нарастването на мускулната маса с 1-2 фунта (0.5-1 кг.) на седмица при използване от мъже. При 50-дневен курс на приложение обикновено се получава натрупване на 10-15 фунта (4.5-7 кг.) чиста мускулна маса.

БЕЗОПАСНА ЛИ Е ДОБАВКАТА?

Да, фактически това е съставка на много формули за детски храни. Големият брой изследвания не показаха неблагоприятни въздействия при поемане на арахидонова киселина в препоръчаната доза.

ИМА ЛИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ?

Обичайни са увеличени болки след тренировка, но те отразяват повишаването на анаболния/възстановителният синтез. Малък процент от потребителите могат да почувстват болки в ставите, главоболие или нарушение на съня.

ANABOLIC X-FACTOR™

U.S. Patent #6,841,573

  Увеличаване на мускулната маса
  Увеличаване на здравината
  Увеличаване на силата
  Увеличаване на анаеробната издръжливост

Клинично изпитан в Университета „Бейлър” за безопасност и ефикасност, Anabolic X-Factor™ е първият в света патентован хипертрофичен катализатор. Чрез повишаване съхранението на арахидонова киселина в натоварваните мускули, X-Factor драстично усилва чувствителността и податливостта на тялото към тренировките за издръжливост (маса). Това означава по-бързо и по-силно увеличаване размера на мускулите, здравината, дори скоростта на липолизата (загубата на мазнини).

Клиничните опити, направени в Лабораторията за хранене при упражнения и спорт към Университета „Бейлър”, показват забележително усилване на здравината на мускулите (44% сравнение с плацебо), върхова мускулна сила (600% сравнение с плацебо), средна сила (223% сравнение с плацебо) и анаеробна издръжливост (250% сравнение с плацебо) с добавяне на X-Factor в продължение на 50 дни. След като успешно преминава крайното изпитване на клиничното изследване и щателната проверка, X-Factor се присъединява към елитната класа на малкото избрани, клинически доказани ергогенни препарати (вещества).

Резултати от клиничните опити в Университета „Бейлър”, сравняващи X-Factor с плацебо

Опитни хора, трениращи за маса (1 година) приемаха 1,000 mg (4 капсули) X-Factor на ден в продължение на 50 дни. Отбелязаните тенденции са 44% увеличение на повдигането от лег максимум 1 повторение, 223% увеличение в средната анаеробна сила (Wingate), 600% увеличение във върховата сила (Wingate) и 250% увеличение в общата работа (Wingate) в сравнение с плацебо (хорa, които само тренират и не употребяват X-Factor).

Източник:
Промени във функционирането и телесния състав след 50 дни, съпътстващо добавяне на арахидонова киселина и трениране за издръжливост (маса).
М. Иосиа, М. Робъртс, К. Керксик, Б. Кемпбъл, Т. Харвей, К. Уилбърн, Р. Уилсън, М. Грийнууд, Д. Уилоуби и Р. Крейдер. Лабораторията за хранене при упражнения и спорт, Изследователски център за упражнения, хранене и превантивно здравеопазване, Университет „Бейлър”.

ОПИТЪТ В РЕАЛНИЯ СВЯТ ПОТВЪРЖДАВА АНАБОЛНАТА СИЛА НА X-FACTOR

  Натрупване на чиста маса (без мазнини)
  Добавяне към храненето в продължение на 50 дни
  Субект
  Натрупване на чиста маса (без мазнини) във фунтове.

Това са резултатите от обществено проучване за X-Factor, направено чрез най-голямата интернет страница за културизъм – www.bodybuilding.com. Натрупване на чиста телесна маса във фунтове беше записано за 12 опитни мъже с голям стаж в тренировките след 50 дневно добавяне на X-Factor. Всички субекти, които комбинираха X-Factor с хиперкалорична храна, натрупаха значителна телесна маса без мазнини.

X-FACTOR Е БЕЗОПАСЕН

При продължително наблюдение на различните биомаркери за здраве клиничните опити в Университета „Бейлър” установиха не само, че X-Factor е ефикасна, усилваща дейността добавка, но също така, че това е безопасна добавка. Хората, приемащи X-Factor, не забелязаха отрицателни промени в някой от маркерите за клинична безопасност, нито имаше записани някакви странични действия. Освен това, серумните нива на маркера за възпаление IL-6 (interleukin-6) показаха силна тенденция към понижаване в X-Factor групата, което показва потенциално благотворно намаляване на системното (на цялото тяло) възпаление.

КАК ДА СЕ ПРИЕМА X-FACTOR?

Вземайте по 4 капсули на ден, ако тежите 91 килограма (200 фунта) или повече, и 3 капсули дневно, ако теглото ви е по-малко. Капсулите могат да се приемат с храната и най-добре да се разделят на 3 или 4 отделни приема (1 капсула, 3-4 пъти на ден). Вземайте ги в продължение на 50 дни (за един пълен цикъл са необходими 2 флакона), след това направете почивка най-малко 50 дни. Тъй като X-Factor усилва обръщението на протеини в тренираните мускули, може да имате нужда от увеличаване на общата дневна доза протеин и приемане на калории, за да натрупате достатъчно мускулна маса. Това често е увеличение в обхвата от 500 до 1000 калории на ден.

Ефекта на X-Factor може да се възпрепятства с консумирането на определени лекарства или добавки. Сведете до минимум приемането на медикаменти против болка, съдържащи ацетаимнофен, ибупрофен или аспирин, нестероидни противовъзпалителни лекарства (NSAIDs – Non-Steroidal Anti-Inflammatory Drugs), добавки с ленено и рибно масло и конюгирана линолова киселина (Conjugated Linoleic Acid – CLA), докато приемате X-Factor.

Поддържайте балансирана високопротеинова диета, ограничете мазната риба до два пъти седмично и избягвайте небалансираното (много високо) консумиране на храни, известни, че имат високо съдържание на омега 3 мастни киселини, докато приемате X-Factor. Не забравяйте да пиете най-малко 1.90 литра (64 унции) вода дневно, докато приемате X-Factor.

ВНИМАНИЕ! Този продукт не трябва да се приема, ако имате диабет, астма, високо кръвно налягане, високо ниво на холестерол, артрит, сърдечно заболяване, уголемяване на простатата, рак; ако страдате от възпалителни заболявания или сте на диета с ограничено червено месо; при бременност рискувате да получите удар (припадък).
Консултирайте се с вашия лекар преди да употребите X-Factor и в случай, че взимате други лекарства или страдате от друго заболяване!


ВАЖНО:
Всеки закупил Арахидонова киселина лично от мен, получава безплатно богата и илюстрована фитнес програма за мускулна маса и перфектен хранителен режим, работещ специално за повишаване ефективността на Арахидоновата киселина!

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Протеин или гейнър? Кой е правилният избор?

Протеин на прах Протеинът е продукт, който се съдържа във всички живи същества и е основен градивен материал на мускулатурата....