N.A.F.A. – 21.07.2010 г.

Камък и дърво се пукаха от жега тази сутрин във Варна, в третият ден от теоретичната част на курса за персонални треньори и учители по лиценз и сертификация на Северно Американската Фитнес Академия – N.A.F.A..

Като организатор и лектор на курса, аз трябваше да планирам така времето си, за да остане цял полуден, в който курсистите ми да положат изпит, който допълнително вдигна градуса в семинарната зала.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 11 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Теория, практически съвети, личен и споделен опит – с това обгрижих моите ученици и им благодаря за вниманието и желанието да попиват всичко – защото знанието е сила. Нали така? О, категорично. В днешният ден, курсистите вече знаят, че конкуренция на пазара се бори със знания и подход, какъвто аз им дадох и като материя и като примери – от моята практика на персонален треньор и диетолог.

Много, много съм доволен от изминалият ден. Защото съумях, да вкарвам тънко примери, които да визуализират в съзнанието на курсиста образ, обяснение за това какво става в клетката при всякакъв вид стрес. Ако щете, в темата за минералите, давах примери за важността на магнезият в участието му и свързването на двете субединици на рибозомата като клетъчна структура, обясних важността на мазнините, при диети за релеф и синтез на стероидни хормони, обясних за ролята на водата и колко трябва да е тя, за да не задържа тялото вода (нещо, което всички присъстващи на фитнес семинарът ми в град София чуха и се убедиха), разясних, какво представляват истинските аминокиселини – че трябва да се ползват добавки, в които амините са в пептидна форма и че в свободна няма как да съществуват – теоретически и практически, обясни, защо казеиновият е най-качествения протеин изобщо, доказах на курсистите, защо Л-карнитина се ползва само 15 дена с пируват и защо аз не работя толкова много с тази добавка.

Направих разяснения по върпсите с отслабване при средно напреднали и напреднали трениращи и какво означава напреднал трениращ с цел загуба на тегло – че още като начинаещ, не е попаднал на сертифициран треньор, който да покаже пътя – а той е само един! Тук не става дума за протеинови диети, не става дума за разделно хранене, не става дума за НВД – става дума за една единствена диета – работещата!

Убедиха се генерално моите курсисти, защо интервално кардио не се прави в повечето случаи на гладно (с много леки изключения, зависещи от храната преди сън – ден преди тренировъчния ден), разбраха, защото плътността на тренировката е еднакво като термин с интензивност и т.н. С други думи, моите курсисти днес разбраха истината, а тя е само една – в подхода! А какво е подход, уважаеми читатели – това е умението, знанията и старанието ти като фитнес консултант, да намерят приложение в програмата на фитнес клиента. Не ви ли се струва познато, че само конкретни действия, ще материализират резултата на търсещия? Трети златен ключ BelchoHristov.Com, нали така?

След кратка нужна почивка от един час, курсистите ми получиха възможност за преговор върху наученото до този момент – от ден # 1 и ден # 2 и започнаха да нижат правилно научените теореми и правила по теоретичната част на курсът за персонални треньори и диетолози – N.A.F.A. , защото положиха изпит:

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви! Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга - 052/72 05 72. Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите "Хранене" и "Персонален фитнес треньор" тук.
И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

N.A.F.A. – 20.07.2010 г.

Вторият ден от втория по рода си курс за персонални треньори и диетолози N.A.F.A. под ръководството и организацията на BelchoHristov.Com...