Хладилни чанти за пренос на храна | Уелнес и аксесоари

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

Диетичното и практично готвене изисква пренос на въпросната храна, навсякъде, където и да сте. В тази връзка, търсенето на трайно решение – как и къде да носим нашата, по-добрата храна, намери своя отговор.

Още една хладилна чанта намери място в селекцията ми за аксесоари, свързани с здравословен начин на живот. Представям ви Be-Fit Sport Bag.

Това е хладилна чанта Sport Be-Fit BAG, за пренос на 3 основни ястия хранене, приготвени диетично и съхранени правилно. Удобство, за Вас и Вашата диета. Съдържа 2 странични джоба за шейкъри, място дори за термос или шише за вода. Основен капак, под който се намира страхотна пластмасова решетка, в която можете да подреждате вашите супкементи.

Основният сектор се отваря и там могат да се поставят 3-те кутии с храненията за деня ви. Имайки на предвид, че закусвате и вечеряте у вас, ето ви опция за останалите 3 порции храна. Особено ако сте на диета, този уелнес аксесоар – хладилна чанта, ви е силно необходим!

Разгледайте и другите моите предложения с чанти за пренос на храна (хладилни чанти и сакове) тук.

Обратно към “Начална страница”.

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Nitro-Tech Whey Gold – Muscletech

Nitro-Tech 100% Whey Gold е златната формула на Muscletech, като съдържа цели 24 г протеин във доза, който идва единствено...