Безплатна електронна книга "50 фитнес упражнения" от BelchoHristov.ComУважаеми читатели на BelchoHristov.Com,

имам желанието да ви уведомя, че съвсем скоро ще бъде готова най-новата ми електронна книга: “50 фитнес упражнения” към електронната поредица от книги BelchoHristov.Com. До момента съм написал и са готови:

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

както и ежедневно и по малко работя по електронна трилогия BelchoHristov.Com:

Тази електронна книга, “50 фитнес упражнения” ще бъде безплатна за всички! О, да! Защо? Защото искам всички мои читатели да се запознаят с правилната техника на фитнес упражненията и най-вече да разберат кога един лек наклон, положение на китките, начин на стъпване и заемане на позиция могат или да направят вашата фитнес тренировка ефективна или да я провалят!

Книгата ще съдържа 50-те най-важни и популярни фитнес упражнения, за всички мускулни групи:

  • гръдна мускулатура
  • гръбна мускулатура
  • бедрена мускулатура
  • раменна мускулатура
  • мускулатура на мишниците
  • коремна мускулатура

Най-важното в тази книга и най-уникалното ще бъдат авторските фитнес картинки. Виждате и сами, това са фитнес картинки, на които модел съм самият аз, а с допълнителни стрелки и помощ от страна на дизайнер, ще бъдат визуализирани така, че да са във ваша полза и услуга, както казах напълно безплатно.

Самите фитнес картинки ще са цветни, с воден знак логото на медията BelchoHristov.Com и желанието ми е, когато те се свалят от тук с команда “copy” & “paste”, логото на медията да се разпространява навсякъде, където вие пожелаете. Защото както поисках, BelchoHristov.Com искам да е гарант за научно доказано фитнес качество без еквивалент, а защо не и за цял свят – човек е точно толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Тези картинки ще бъдат автоматично добавени и ще сменят досегашните, които ползвам за моите авторски фитнес продукти. Подкрепа в това начинание, ще получа от Стефан Очипалски и Теодор Баев – хората, които ще се занимават с обработката на снимките и тяхното визуализиране (можете да видите демо варианта на корицата).

Харесва ли ви идеята и новината? Очаквам да видя вашите коментари тук, защото както казвам, всички вие сте причината, поради която продължавам и искам да работя в тази сфера – сферата на утвърждаването на бранд, който да е във ваша полза и услуга!

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Плюсове и минуси на машините във фитнес залите | Анализ, видео и коментар

Много хора, по мое наблюдение, използват машини във фитнес залите. Но си задавам въпроса: "Знаят ли защо да ги употребяват?"...