Дарявам материалната си награда

Днес приключи официално надпреварата за „Най-добрите корпоративни блогове в България 2009“! Вие публиката, ми отредихте безапелационно първото място! С разлика от 120 гласа от втория, всички вие 367 гласували положително за BelchoHristov.Com, ми дадохте сериозна заявка, че поддържам най-добрият корпоративен блог за България!

Време е да ви представя и какво е крайното разпределение на местата между онези 5 блога, които получиха най-много гласове в гласуването на публиката.

А местата в крайното класиране, след отчитане на специфичните тегла за всеки един от 14-те критерия и оценките (по шестобалната система от 2 до 6) на тримата съдии Огнян Младенов, Боряна Бонева и Тодор Христов (като съдия лично той не е гласувал за блога BelchoHristov.com и неговото мнение за този блог не е отчетено по никакъв начин начин) са:

1. Блог на FIBank – крайна оценка 5,48
2. Блог на Белчо Христов/Фитнес Консулт – крайна оценка 5,43
3. Блог на Stenik Group – крайна оценка 5.26
4. Блог на Svejo.net – крайна оценка 4,34
5. Блог на ROI Communication – крайна оценка 3,85

Да, по оценка на журито, аз съм втори! Но по ваша – гласа на публиката, безпорен първенец! За което ви благодаря, още веднъж! Ето и графиката:

Най-добрите корпоративни блогове в България

Отреденото ми второ място в крайното класиране, ще бъде възнаградено под формата на материална награда:

”Фитнес Консулт” ЕООД ще получи от ITD Network за период от 1 година бизнес пакет високотехнологични комуникационни услуги със следните параметри:

  • Оптична свързаност.
  • Интернет с неограничен трафик и капацитет 10 Mbps, симетрични скорости на upload и download.
  • 500 безплатни минути (за всеки един от 12-те месеца) за телефонни разговори към фиксирани мрежи в България, ЕС, САЩ и Канада.
  • Предоставяне на безжичен рутер – за 12-те месеца.

Аз се отказвам от тази награда! Искам да я даря на дом за сираци „Св.Николай“ при манастир „Св. Троица“, с. Нови Хан. Ето и официалното ми обръщение, публикувано в коментар # 3, на страниците на NovaVizia.com:

Благодаря за представените резултати и крайно класиране! Благодаря за невероятната подкрепа от страна на публиката: “Глас народен, Глас Божи”. BelchoHristov.Com, в лицето на “Фитнес Консулт” ЕООД събра 367 гласа и 120 гласа разлика и преднина от второто място.

Благодаря на съдийската комисия в състав г-н Младенов и г-жа Бонева. На тях дължа второто заслужено място в крайното класиране, с минимална разлика, от няколко стотни, от първенеца – това е оценка на журито, за което им благодаря!

Използвам случая и възможността, която имам, да информирам както организаторите, съдиите, участниците, така и читателите на NovaVizia.com, че съвсем доброволно се отказвам от материалната награда, предоставена ми от съдийската колегия, отредила ми второто място, в крайното класиране. Награда, която идва от спонсора на надпреварата “Най-добрите корпоративни блогове в България 2009? ITD Network.

Желая предоставеният ми пакет от услуги, да бъде дарен на дома за сираци “Св. Николай” при манастир “Св. Троица”, с. Нови Хан.

Извоюваното второ място в тази надпревара е заслужено и справедливо! За мен, като управител на “Фитнес Консулт” ЕООД и автор на BelchoHristov.Com, най-важна беше първата награда – награда получена от публиката.

Благодаря на всички, взели участие в надпреварата! Бъдете здрави!

С поздрав,

Белчо Христов – “Фитнес Консулт” ЕООД

Благодаря още веднъж на всички, които ми дадохте нужното самочувствие, да считам, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му! Бог да ви пази!

Видео архив: Отец Иван, който ще приеме моето дарение.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив