"Сумата е голяма, но парите са обосновани"

Те дойдоха по едно и също време в моят офис, те тренират в моето фитнес студио, те споделиха специално за вас следното:

Свилена Въчева

Научих за теб от моя син. Той ми каза, че се занимаваш основно с жени и ги тренираш по свой си начин, индивидуално и си добър треньор. Свързах се с теб чрез е-мейл, ти ми отговори и ми насрочи среща. Ето защо те потърсих: аз надхвърлих една определена възраст.

Възраст, в която килограмите пречат. Специално за моята работа (зъболекар) това пречи. Особено на стила ми на работа – по цял ден права и в движение. Замислих се и над следното: за развлеченията на българите. Свикнали сме с богатите трапези, ядене, пиене, лошо няма, но те са на корем.

Аз самата, ако свикна да изглеждам добре, взимам мерки. при кратките „диети“ на които съм се подлагала съм имала резултат, а сега не. Пушех по кутия за два дена. Имах притеснения, за периода след като ги спра.

Диетата за мен е едно мъчение. Не желая това. Причината да съм на фитнес с теб е, за да знам какво да ям. А не какво да ограничавам и от какво да се лишавам. Не вярвам на магическите хапчета от вестниците и телевизиите. Повярвах на теб заради комплексното ти обслужване – фитнес студиото ти, фитнес офиса ти и пакета от добавки, които предлагаш.

Перфектно комуникираш с хората. Проблемът според мен е в първата среща. Те ще видят в теб един „манияк“, един перфекционист и това малко отблъсква хората. Но умееш да предразполагаш. Явно е, че си наясно как – това е основното ти занимание все пак.

Изключително професионално е всичко при теб. Знам, че ти е трудно, виждам какво ти коства всичко това, но за да го задържиш успеха във времето, точно това е пътя. И ти си го нацелил много правилно. Затова ще успееш.

Вече съм убедена на 200%, че ако спазвам всички твои насоки изрядно, резултатите при мен ще са над очакванията ми. Не съм спазвала диетата ти към фитнес пакета, но вярвам че ще проработи, усещам го! Влизам вече в голяма част от дрехите си и се чувствам страхотно.

Във фитнес студиото ти съм „Аз“, себе си. Тренирам с теб, ползвам банята сама, всичко е страхотно. Няма да вляза повече в друга масова фитнес зала. А и там, ползвам само едни уреди под наем, без да знам какво правя на тях. Ти предлагаш невероятно пълен фитнес пакет, за който цената си струва!

Сумата е съвсем нормална за услугата, която е нова за страната ни като цяло. Всичко е повече от професионално поднесено – от самата обложка и вида на продукта, до самото й съдържание!

Марта Арабаджиева

Разбрах за теб от приятелка (Св. Въчева). Исках да спортувам, да сваля килограми, да се чувствам добре и комфортно, както и физически активна. Очаквах да се стегна и да реша някои здравословни проблеми. Изненада ме добрата ти организация и доброто отношение.

Разликата от досега ползваните от мен инструктори е, че в теб виждам последователност, имаш цел. Свилаих благодарение на теб 4 килограма. Доволна съм, не го крия. Не съм доволна единствено от факта, че не успявам да спазвам режима ти на 100%. Знаеш, зает човек съм, имам срещи из града, но въпреки всичко видях поне правилният начин и се убеждавам в правотата на думите и аргументите ти.

Поддържам иначе диетичното хранене, дори и когато съм в компании навън. Изкушавала съм се с диня, пъпеш, череши – това са прегрешенията ми, защото разбрах, че не са за диетата ми. Обичам много паста, макарони – факта, че тях не съм докоснала, е красноречив. Научи ме да внимавам какво ям.

За 3 месеца работа с теб успях да възвърна старата си форма и да се чувствам комфортно. Тренирам 2 пъти седмично във студиото ти. Всеки грам надолу вече, ще ме радва още повече.

За твоята работа имам следната насока – помисли как да разнообразяваш диетите ни, на всички нас. Ние сме жени и обичаме да се глезим понякога. Знам, че ще измислиш нещо. Фитнес услугите ти не са за масовият потребител. За тези 155 лв месечен фитнес пакет ти предлагаш нещо.

То е много по-различно от всичко останало до сега на пазара, не само за Варна. Затова път си съумял, всичко да е компилирано и комплексно – да имам личен треньор, да съм сама в банята след фитнес. В крайна сметка ти предлагаш и ДВД продукт. Което оправдава на 100% сумата, която заплатих. Идеята ти за такъв вид продукт е както уникална, така и страхотна. Тя е и твоя!

Казах ти, сумата е скъпа, но когато човек изучи нещата, парите са абсолютно обосновани и трудно човек би се съгласил да тренира на друго място. Винаги ще те препоръчвам от тук насетне!

Кардио фитнес програма

Това са две мнения на две мои фитнес клиентки. Помолих ги да бъдат безпристрастни, защото те тренират по продукта ми „Кардио атака с BelchoHristov.Com“ за фитнес студиото ми. За него ви писах и ви запознах с този материал.

В студиото ми тренират и други три дами, по индивидуалната програма и посещения. Виждам, че се справят без никакъв проблем. Това са неуспорими факти, че фитнес пакета ми е страхотна алтернатива, за хората, които искат, но не знаят как да тренират и да свалят килограми.

Фитнес трньор

След като се запознахте с моят подход, при работа с фитнес клиенти спокойно можете да запазите вече и вие час за среща с мен. Не отлагайте. Възползвайте се още сега.

Какво ще ви е нужно?

  • ясна цел;
  • желание;
  • готовност за промените начина си на живот;

Моята задача е да ви направя едно фитнес планиране и да предначертая стъпките, по които заедно ще вървим. Заповядайте в моят офис, който се намира на улица Балчик # 7, град Варна. На телефон 0898 87 16 37 или през е-мейл, запазете дата и час за среща с мен.

Фитнес студиото ми се намира в центъра на град Варна, ул. Райно Попович # 17, в полите на център за красота „АМАРАНТ“. Посочвам ви 5-те основни причини и вие да закупите DVD програмата ми:

5 причини да закупите продукта

  • Поднесен Ви е във перфектен търговски вид; DVD-то е визуализирано – съдържа много текст, много разяснения и ще Ви спестя отсега вашите възможни въпроси, които вероятно ще ми зададете.
  • Съдържа всичко, което трябва да знаете, за да отслабнете; ръководството е с обем 40 страници, които съдържат само и единствено насоки към здравословното и сигурно отслабване.
  • Получавате възможност за обратна връзка с мен и автоматично ставам Ваш консултант; поддържаме връзка, виждаме се на живо, давам ви конкретни и актуални насоки.
  • Ще тренирате сами, без никой друг да Ви гледа и коментира; това е изключително важно, за да запазите пълна концентрация по време на тренировъчния Ви процес в судиото ми.
  • Имате видео материал, на който лично аз демонстрирам правилната техника на изпълнение; Тя ще ви гарантира оформянето на тялото и ще се предпазите за в бъдеще от травми или наранявания.

Бих ви насочил да прочетете и отзивите, оставени от мои клиенти ето тук, миг, преди да посегнете към телефоните. Очаквам ви.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив