"Хрътките" по bTV Action с участието на BelchoHristov.Com

“Хрътките” е авторско предаване с водещ Валентина Войкова. Тръгва по bTV Action на 22 януари – още със старта на канала. Можете да го гледате всяка събота и неделя от 20 до 21 часа.

“Хрътките” е провокативно разследващо предаване с риалити репортажи и злободневни коментари. Подготвя го екип от млади и утвърдени репортери с опит в журналистическите разследвания.

“Хрътките” е очите на зрителите там, където има измама, несправедливост и корупция. Много се залага и на обратната връзка със зрителите и техните сигнали и видеоматериали. В ролята на “хрътка” може да влезе всеки един, а екипът ще тръгне по следите на всяка история.

Ето защо аз приех поканата на екипа, за да разкажа за:

  • митовете около диетите
  • рискът от прилагане на разпространени “безплатни диети” в онлайн пространството

Както и:

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:
  • рискът от незнанието на българина изобщо

Най-голямо внимание, в края на моето 30 минутно интервю аз заложих над:

  • парадокса здравеопазване
  • парадокса мания

Слушам, поне аз, как се тръби за здравеопазване! Забележете, опазване на здравето, а същевременно говорим и за болници и болни. Пак го прочетете – БОЛНИЦИ. Момент! Къде са “здравниците”, къде са болниците? Трябва ли да говорим за болнеопазване (опазване на болните) или ще говорим за здравеопазване (опазване на здравите)? Вие преценете, но през цялото интервю аз говорих за здравеопазване, за инвестиция в здраве, за инвестиция в знания – най-големите ни активи. Е, ще гледате ли? Този уик енд, в bTv Action.

За точният час и дата на излъчване, ще ви предупредя изрично, както за участието ми в “Хрътките” по bTV Action, така и за участието ми в “Жените” по БНТ, с Марта Вачкова, където темата на предаването е “Фитнес за бременни”. Очаквайте включване. Само в блогът за фитнес – BelchoHristov.Com.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Електронна книга за фитнес упражнения | Новини

Това е ВАШАТА електронна книга за фитнес упражнения, приятели! Винаги съм считал, че за да разгърнеш една фитнес дейност в...