Тема IV: Защо се подложих на диета, защо тренирам по план и защо използвам билки в режима си?

Тема IV: Защо се подложих на диета, защо тренирам по план и защо използвам билки в режима си?

Поредният брой на е-мейл бюлетина ми вече е изпратен. Цитирам обаче специално за всички онези от вас, които не сте ме последващи, онова, което споделих пред аудиторията на “Е-мейл Академия BelchoHristov.Com”,  а именно:

Диета започнах отново, защото реших, че след като купувам храната, както всеки един от вас го прави, при това всеки ден, пожелах да я “вкарвам” тази храна вътре в клетката. Където и е мястото! В противен случай, ще затормозявам собствената си обмяна, клетъчни процеси и същата тази клетка ще остарява по-бързо, а знае ли човек – с нея и тъканта … след време и цял орган. Ами ако този орган е сърцето? Или панкреаса ми?

Кардио-фитнес тренировки поднових с план, защото прецених, че безцелни тренировки, просто ето така за здраве, не съществуват. Повдигам тонове тежест, в рамките на една тренировка. И? Имам ли цел, ако не спазвам диета? Виждате ли връзката? Просто поисках и добра форма, с която да имам непрекъснато самочувствие. Помагам ежедневно на хора в нужда, а за мен остана ли време? Хубаво помислете и за вас самите, правите ли нещо за себе си? Остава ли ви време и не е ли дошло онова такова, което да е за вас, ето просто така, от здравословен егоизъм казано просто?

Суплементирането го поднових, заради горните две причини – работя адски много, стресът е сериозен при мен и наистина искам да осмисля всичко. Затова реших и си направих и аз “Клубно членство” в сайта. Искам и аз да съм здрав, красив и да осмисля всичко, което именно “Клубно членство” “причинява” на всеки мой клиент!

За да не пропуснеш нито един друг епизод, абонирай се за е-мейл бюлетин още сега и ме последвай във Instagram.

Обратно към раздел ” Е-mail бюлетин”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив