Подобрения за услугата “Клубно членство”

Подобрения за услугата “Клубно членство”

Здравейте на всички! Позволете да ви запозная с конкретните подобрения на услугата “Клубно членство”. Те са в три направления:

1. ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКИ АНТРОПОМЕТРИЧНИ, БИОМЕТРИЧНИ И ЛАБОРАТОРНИ ДАННИ

Отне време, да се намери трайно софтуерно решение, но крайният резултат, лично мен ме радва. Защо? Защото във всеки клиентски клубен профил, на абсолютно всеки клиент, вече ще има внедрена визуализация на базата данни. А именно: промените в тегло, разликите в сантиметри на гръдна обиколка, талия, ханш и т.н. вече ще се нанасят от мен, като ваш ментор и крайният резултат ще е ето този:

В тази връзка за компанията BelchoHristov.Com бе изготвено и специално уведомление, част от законовия ред, по който обработвам и съхранявам личнни данни! Моля, вижте за целта тук.

Също така, всеки клубен профил вече има изградена секция за най-важните медициснки и лабораторни изследвания, които клиентите могат да изискват от всяка една лаборатория в страната, а отново аз да нанасям резултатите таблично. Причината – желая сам клиента да вижда, че спазването на диета, осъществяването на редовен кардио-фитнес тренировъчен процес и суплементиране подобрява, а не влошава състоянието им!

Тук не говорим за лечение! Тук споделям готовността си всеки месец да бъда индивидуално подготвен за всеки казус. От отслабване и подобряване на визията, до хранене и спорт при диабет, сколиоза, висок холестерол, лощи спермограми и т.н.

Можете по всяко време да следите именно тези промени в моят личен профил, който е отворен за всички чиататели. Следете ме!

ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА БЕЛЧО ХРИСТОВ

ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА БЕЛЧО ХРИСТОВ

ДИЕТА | КАРДИО-ФИТНЕС ПРОГРАМА | СУПЛЕМЕНТИРАНЕ | КЛУБНО ЧЛЕНСТВО

2. КОРЕСПОНДЕНЦИЯ И ОТВОРЕНИ ПОЛЕТА ЗА КОМЕНТАРИ ВЪВ ВСЕКИ ПРОФИЛ

След няколко месеца работа с дузина клиента, на които отговарях по е-мейл, реших да отворя полетата коментари, независимо дали услугата “Клубно членство” е със или без одит. Причината – оказа се резонна, просто да има архив профила ви на всички ваши въпроси към мен и разбира се, архив с моите отговори и съвети! Или казано по-разбираемо – всичко на едно място!

3. КОРЕСПОНДЕНЦИЯ И ОТВОРЕНИ ПОЛЕТА ЗА КОМЕНТАРИ ВЪВ ВСЕКИ ПРОФИЛ

Подобренията върху анкетната карта ще спестят повече време на клиента и драстично ще улеснят мен при изготвянето и съставянето на всеки клубен профил. Например:

  • ако анкетата засяга частта диета: ще можете да посочвате кои протеинови, въглехидратни и мазнинни храни желаете да присъстват в менюто ви
  • ако анкетата засяга частта кардио-фитнес режима: ще можете да посочите, а не пишете, броя на тренировките през седмицата, типа им и т.н.
  • ако анкетата засяга частта добавки: ще посочите какво желаете

Подобренията по анкетата засягат над 23 точки! И ако това няма да бъде индивидуална услуга? Т.е. под “индивидуално” прецених, че е добре до известна степен да се вслушам в желанието ви, доколкото бъдещите мои насоки ще позволят реализацията на онзи резултат, заради който пък вие ме търсите за помощ.

Заявете и вие "Клубно членство"

Обратно към “Клубно членство”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив