Световният шампион по културизъм Христомир Христов гостува на Белчо Христов в подкаста „От нулата“

Световният шампион по културизъм Христомир Христов гостува на Белчо Христов в подкаста „От нулата“

Предпремиерата на подкаста ми с Христомир Христов е вече факт. Аз съм му изключително благодарен, че гостува за този подкаст, че отдели от безценното си време, за да предаде урок на всички млади хора, които са „запалени“ по големите и здрави мускули.

Ако изгледате жялото видео, ще разберете много за неговата човешка философия, за неговото уважение към труда изобщо и ше се запознаете с неговите безценни съвето за здраво и хармонично тяло.

Видео:

Във подкаста, Христомир обеща да сподели с мен и за вас снимка, на която показва уникалната си начална форма! На вашето вмимание:

Христомир Христов в стил „Преди – Сега“:

Задължен съм да споделя и написаното от него във Facebook, без редакторска намеса:

Искам да благодаря на съпругата си, че винаги е до мен и ме е подкрепяла толкова години, както казват, “Зад всеки успял мъж има силна жена зад гърба му”. Искам да благодаря също на Янислав Тачев, той е човека, който ме заведи на първото състезание.

Петър Петров, доц. д-р Юлиан Карабиберов, Момчил Милев, Петър Лазаров, всички мои приятели и не на последно място феновете, защото когато излезеш на сцената и цялата публика изригне, чувството е невероятно и ти се иска пак и пак да излизаш!

Благодаря още веднъж на всички!

Гледайте и другите епизода на подкаста:

Подкаст #1: доц. д-р Калин Михов

Подкаст #2: Саша Топчов

Абонирайте се моят YouTube канал, за да следите първи всичко ново.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив