N.A.F.A. – 14.04.2010 г.

Дата 14-ти април 2010 г. на курса за персонални треньори и диетолози бе една от най-запомнящите се! На тази дата, нашите курсисти положиха и изпита върху теоретичната част на учебната програма на N.A.F.A.. Заедно с г-н Чимев изготвихме въпросника, който обхваща всички най-важни аспекти, които един персонален фитнес треньор трябва да знае безупречно като “10-те Божи заповеди”.

N.A.F.A. доказва чрез тези курсисти, че нашата мисия тук в България е не да създавам културизъм кадри, а фитнес кадри. След приключване на деня и по време на изпитното отпуснато от нас време (през което курсистите писаха нон-стоп цели 150 минути), заедно с Борис погледнахме много детайлно около 10 Американски ъеб сайта, в които липсваха за мое огромно щастие снимки на културисти!

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

В програмите за обучение, ние наблягаме над качествата, които един персонален фитнес треньор трябва да има и да владее до съвършенство работата с обикновения човек – именно този, който наема фитнес инструктор и треньор в залите и после съжалява, защото няма резултат! Защо ли?

Денят в снимки по време на лекции и изпит:

Темите, които разгърнахме днес, са:

  • митове свързани с изгарянето на мазнини;
  • схеми на дневни хранителни режими към фитнес клиенти, който искат да натрупат телесна маса и други, който искат да изчистят от телесните мазнини;
  • ролята на водата при диета;
  • примерна хранителна стратегия за орелефяване за фитнес клиенти и фитнес програми за мускулна маса за фитнес клиенти;

Теоретичният изпит в снимки:

Светослав Бургазлиев: “Сега ще ги разбия – и Белчо и Борис – ще им обясня какво научих за групирането на влакната по време на ексцентричната фаза! Да, да, знам го това …”

Огнян Добрев: “Даааам, аз се чудя защо съм с набраздена коремна преса и коси коремни мускули, а то било, защото съм акцентирал върху червените влкна и именно те са “опънали” кожата ми така! Яко!”

Благовест Георгиев: “Аз се чудя защо не се възстановявам, а то било защото казеинът е по-добрият избор, къде съм гледал, Боже мой – сега ще го напиша това, да, защото е важно за въпроса ми!”

Мариела Кацикова: “Ще опиша и този въпрос подробно, защото запомних, че мазнините не трябва да се елиминират от диетата за релеф, за да не загубим концентрация и памет – послушах Борис и ето, факт е, че от ядки се запаметява по-добре …”

Владимир Стоянов: “Златното правило на персоналния треньор, даааа, това го знам! …”

Мартин Красимиров: “Да, добавям и за адаптацията и метода на пирамидите и съм готов за отличен!”

Антоанета Атанасова: “Отговорих на всички въпроси, проверявам си нещата внимателно и ще добавя само по въпроса за калоричният минимум в диети за релеф и съм готова!”

Харесват ви, нали? На мен лично много! Затова те избраха нас, а ние тях – това са първите лицензирани персонални фитнес треньори и диетолози, които издържаха своят изпит!

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

N.A.F.A. – 13.04.2010 г.

Днес приключи втория ден от цикъла лекции към курсовете за персонален фитнес треньор и диетолог по лиценз на N.A.F.A.. Изключително...