Намаления на хранителни добавки и продукти Yamamoto Nutrition

Намаления на хранителни добавки и продукти Yamamoto Nutrition

Не съм обичал времевите промоции. Твърде ограничаващи са! Затова измислих начина, с който по всяко време да предложа на всеки мой клиент намаления, отстъпки и подаръци към всяка поръчка – онлайн или физически направена от шоу-рума на компанията.

Вижте споделените скрийн-шотове по-долу, за да видите как функционира калкулатора в клубния магазин и как можете да се възползвате от него. За целта влезете в клубен магазин още сега!

Посещавайки лендинг пейджа на магазина, ще си видите категориите продукти, сертификатите за качество и т.н. Харесайте си продукт … на база авторското ревю. И го добавете в „Количка“.

Намаления на всички поръчки на стойност над 100 лв в размер на -20%

Ако продуктите, които разглеждате са на стойност под 100 лв, вие няма как да усвоите намаление. Но ако добавите например 2 продукта и сумата надхвърли 100 лв, ще видите как се „пълни“ цилиндъра, показваш какъв обем намаление вече имате, ето така, подарък от мен!

Намаления на всички поръчки на стойност над 300 лв в размер на -30%

Вече имате добавни продукти на стойност след намалението 100 лв, а аз продължавам със стимулирането … предлагам ти следващо ниво – -30%. Добавяй продукти или количества от твоя любим продукт и ще усвоиш забележителните -30%! Те са твои!

Намаления на всички поръчки на стойност над 900 лв в размер на -40%

Ако тази идея ти харесва, споделя я с приятел. Колеги … със семейство и роднини. Yamamoto Nutrition предлагат продукти за всички цели и за всеки. Започни да пазаруваш при избор на продукти в размер на над 900 лв с отстъпка, която никой друг не може да ти даде! А именно, -40% … виж как:

Подаръци във всички поръчки на стойност над 100, 200 и 300 лв

Грабни своят безплатен шейкър, кутийка за таблетки, хавлия или блузка с инициалите на Yamamoto. В пратката ти, ще си ги получиш и тях. Просто, за да се почувстваш специален и обгрижен, на макс!

ТИ си на ход!

Е, стига толкова информация, сега е време да се насладищ на своето онлайн пазаруване, с огромните намаления и прекрасни подаръци към всяка поръчка. Дано съм ТЕ зарадвал!

Обратно към раздел „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив