NoDaysOff Academy | Онлайн академия за лайфстайл, фитнес и хранене

NoDaysOff Academy | Онлайн академия за лайфстайл, фитнес и хранене

На 08.01.21, събота, заедно със Сами Хоссни направихме буквално най-доброто официално откриване на сезон 2022, чрез даване на повече на повече публичност на нашата лайфстайл Академия, която нарекохме NoDaysOff Academy. Взехме участие в предаването „Тази събота и Неделя“, по bTV.

Последвайте ни веднага в Instagram и Facebook, както и вижте нещата такива, каквито наистина ви обещаваме и ги виждаме, т.е. с какво Академията NoDaysOff ще ви бъде полезна:

Сами започна много силно своето участие, казвайки нещо много важно, че хората 30-40 или над 50 години се хранят, но неосъзнато, което е проблем, ако наистина държим да знаем какво е осъзнато и целесъобразно хранене, за здраве. И точно тук мисля, че ви печелим, защото ние говорим само за фитнес, вдигане на тежести и т.н. Ние говорим за Академия, която ще ви научи как и защо!

``Трябва да променим хранителните си навици така, че те да ни водят към целта, която сме си поставили``

Сами Хоссни

Аз подкрепих тези силни думи, казвайки, че Академията ще е мястото, в което ще учим всеки на това как да избира храната си, защо, как да я съчетава, за да се оползотвори. Сами ме допълни, че хората не знаят в детайли значението на думата „калория“. И точно това е нашата мисия и отговорност – да научим, как хората чрез храната и спорта, да са по-здрави и как да сбъдват целите си, чрез именно участието и помощта на нашите треньори от Академията, които и представихме в живата връзка, с любезното водене на разговор от страна на Дияна Любенова.

NoDaysOff Academy

Стани част от отбора на Сами & Белчо!
Включи се в първата българска академия за осъзнато хранене и тренировки.
Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив