Чисто нов Мастер клас към секция обучения | Новини

Чисто нов Мастер клас към секция обучения | Новини

В началото на 2019 година имам желанието да ви запозная с двата чисто нови модула на моите обучения:

  • уелнес клас
  • мастър клас

Рaзбивката на обученията на Уелнес и Мастър класове беше силно наложителна, във връзка със сериозния интерес от страна на физически и корпоративни лица, към обученията по дисциплини „Диетолог“ и „Персонален треньор“.

Уелнес обученията ще засягат работата ми с физически лица, които желаят да се запознаят с правилата при структуриране на хранителни концепции спрямо различни цели и според различни обстоятелства. Същото касае и частта за кардио-фитнес програмите.

Мастър обученията ми ще засягат работата ми с физически и корпоративни лица, които професионално (дори и данъчно и счетоводно) ще управляват своите компании, със спектър и перо на дейността „Услуги“. Мастър клас обученията ми включват разбира се ноу-хау по темата хранене и кардио-фитнес програми, поведение на персоналния ментор при работа с клиенти, както и вече маркетингови похвати и бизнес правила за успешна работа!

Можете да разгледате и да се запознаете с подробности, за целта в линка за обученията тук.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

2 Коментара

  1. koko C.E.O. януари 7, 2019 (5:17 pm)

    Здравейте г-н Христов, не разбрах кога стават записванията ..няма посочени в дати??

    • Белчо Христов C.E.O. януари 7, 2019 (5:28 pm)

      Обучения се провеждат всяка седмица. Обикновено се движа със заетост 6-8 седмици напред във времето. Т.е. записванията стават по всяко време, а провеждането, няколко седмици след това. Най-вече и заради факта, че предоставям учебни материали, по които е наложително, човек да си проведе самоподготовка преди това.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив