Мъфини с протеинов шоколад – Рецепти Белчо Христов

Мъфини с протеинов шоколад – Рецепти Белчо Христов

Необходими продукти

Научете се да приготвяте тeзи невероятни мъфини с протеинов шоколад със 100% органичен какао-лешников крем крем от SmileCrunch. Можете да закупите крема тук.

  • 250 грама безглутеново брашно (вида по избор)
  • 80 грама търстъкова захар
  • 220 мл мляко без лактоза
  • 100 грама тъмен шоколад
  • 1 цяло яйце (или 5 пъдпъдъчи)
  • 12 чаени лъжички крем от какао и лешници
  • пакетче ванилия
РЕЦЕПТА
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ
Лешниковия крем и какао направете на дозички и сложете във фризер. Нека се държи във фризера за около 1 час и половина.

За тестото извадете купа и вмъкнете заедно брашното и захарната тръстика с щипка мая.

Използвайте втора купа и комбинирайте та млякото без лактоза и яйцето като смесите всичко това с ел. уред, не механично.

След като двата процеса, комбинирани със съставките, приключат бързо ги смесете един с друг, без новообразуваната смес да прави и образуват бучки.

Разтопете тъмния шоколад във вана и обединете всичко.

В тиган за мъфини сложете хартиени подложки и напълнете всеки пирлотин наполовина, като добавите и формичките с лешници и какао, току-що извадени от фризера, покривайки с друго порция тесто (шоколада остава вътре), като избягвате пълненето до ръба.

Печете всичко на 180 ° C за около 20-25 минути. След като извадите от фурната, ги украсете с тъмен шоколадов чипс и мъфините са ви е готови!

Точните дози от тази рецепта, за вашите клетки и кетъчни нужди, можете да получите чрез услугата на сайта ``Клубно членство BelchoHristov.Com``.
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ
Автор на материала:
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.