Протеинови тарталети – Рецепти Белчо Христов

Протеинови тарталети – Рецепти Белчо Христов

Необходими продукти

Когато пожелая да изям нещо различно от диетичните ми храни или го правя веднъж или често мисля в посока редовно да ям просто диетични десерти. И това е причината да разсъждавам в посока рецептите. Ето и продуктите за този вид протеинов десерт, който прилича на тарталета и затова ще го наречем протеинова тарталета, нужни са ви:

  • 6 супени лъжици какао на прах
  • 4 големи яйчни белтъка
  • ¼ чаша немаслено обикновено кисело мляко
  • ½ чаша неподсладено бадемово мляко
  • ½ с. л. сода за хляб
  • 1 ч. л. екстракт от ванилия
  • ¼ чаша на прах Stevia
  • 2 лъжички About Breakfast протеин на прах (изберете си вкус)
РЕЦЕПТА
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ ЗА 12 БРОЯ ТАРТАЛЕТИ
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ ЗА 12 БРОЯ ТАРТАЛЕТИ
Загрейте фурната до 200 градуса и напръскайте подложката за печене със зехтин. Смесете всички съставки заедно с помощта на блендер и и разделете равномерно на 12 малки форми за кекс. От тези, които са буквално във един съд с разделения.

Печете за 12-15 минути. Това е!

60
7
4
2
Калорийният и хранителен състав са за 1 брой тарталета. Точните дози от тази рецепта, за вашите клетки и кетъчни нужди, можете да получите чрез услугата на сайта ``Клубно членство BelchoHristov.Com``.
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ ЗА 12 БРОЯ ТАРТАЛЕТИ
60
7
4
2

Основната идея рецептите тук, да бъдат с комбинират протеин на прах от най-висок клас е, обикновените хора и трениращите, да започнат да ползват протеинови добавки. Така ежедневието става по разнообразно, с такъв вид десерти, а не чрез онези, които имат „празни“ и високи стойности на калориите. Поне веднъж опитайте, за да се убедите, че „диетичното“ означава вкусно!

Обратно към раздел „Рецепти – клетъчно хранене“.

Автор на материала:
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.