Протеиново тирамису – Рецепти Белчо Христов

Протеиново тирамису – Рецепти Белчо Христов

Някога опитвали ли сте богатo на протеини тирамису? Тази ревизирана рецепта е по-лека и диетична от класическата, но все пак е толкова апетитна за устата, че … съдържа много по-малко захари и калории от оригиналниото тирамису, затова без угризения, опитайте!

Необходими продукти

Както при всички калорични храни, тирамису в никакъв случай не е лек десерт. Помислете само за съставките му: маскарпоне, сирене със сладък аромат е сред най-калоричните на пазара (около 400 калории на 100 грама). Според оригиналната рецепта трябва да използвате 500 гр. Версията, която предлагам в тази статия, е моето преосмисляне на класическото тирамису: по-малко калорично, с високо съдържание на протеини, без маскарпоне и захар, но вкусно. Има бисквити, напоени с кафе, лек крем. Можете да закупите протеина веднага от тук.

РЕЦЕПТА
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ
Комбинирайте About Breakfast-a със шафран-а. Поставете на котлона и изсипете млякото бавно.

След като достигнете консистенцията на крем, свалете от котлона и добавете йоргурт. Поставете в хладилника да изстине. Междувременно пригответе кафе. Извадете крема си от хладилника и го разделете на две части.

В едно от двете добавете протеиновия крем. Време е да съставите своя десерт: накиснете бисквитите в кафето, редувайте кремовете и поръсете с горчиво какао на прах. Оставете го да почива в хладилника поне 30 минути, преди да го насладите на закуска или като закуска.

Точните дози от тази рецепта, за вашите клетки и кетъчни нужди, можете да получите чрез услугата на сайта ``Клубно членство BelchoHristov.Com``.
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ
Автор на материала:
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.