Протеинов шоколадов пудинг – Рецепти Белчо Христов

Протеинов шоколадов пудинг – Рецепти Белчо Христов

Необходими продукти

Ако никога не сте опитвали да използвате казеинов протеин на прах за любимите си рецепти, сте готови за почерпка. Казеинът е известен с това, че има гъста текстура, наподобяваща пудинг, поради бавно усвояването на протеините, което прави тази рецепта идеалната закуска за късна нощ, за да овладеете тези среднощни желания и да помогнете на мускулите ви да се възстановят и да се възстановят, докато спите. Изцяло натуралното фъстъчено масло и кокосовото масло добавят богатство, докато здравословната доза какао на прах увеличава шоколадовата наслада. Ето и продуктите:

  • 5 суп. л. кокосово масло
  • 1/4 купичка фъстъчен крем
  • 1 суп. л. какао прах
  • 1 мерително черпаче казеин с вкус на шоколад
РЕЦЕПТА
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
Добавете кокосово масло и фъстъчено масло в купа и ги сложете във микровълнова фурна и на интервали от 20 секунди, докато се разбърква, следете сместа да стане идеално гладка. Добавете какаото на прах, шоколадовият протеин казеин и разбъркайте, за да се комбинират. Разделете сместа в две купички и охладете в хладилник поне 60 минути преди сервиране.
Кокосово масло5 суп. л.
Какао (прах)1 суп. л.
Казеинов протеин (прах)30 грама (с вкус шоколад)
600
25
8
54
Точните дози от тази рецепта, за вашите клетки и кетъчни нужди, можете да получите чрез услугата на сайта ``Клубно членство BelchoHristov.Com``.
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
600
25
8
54

Основната идея рецептите тук, да бъдат с комбинират протеин на прах от най-висок клас е, обикновените хора и трениращите, да започнат да ползват протеинови добавки. Така ежедневието става по разнообразно, с такъв вид десерти, а не чрез онези, които имат „празни“ и високи стойности на калориите. Поне веднъж опитайте, за да се убедите, че „диетичното“ означава вкусно!

Обратно към раздел „Рецепти – клетъчно хранене“.

Автор на материала:
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.