Шоколадова торта с бадемов крем – Рецепти Белчо Христов

Шоколадова торта с бадемов крем – Рецепти Белчо Христов

Необходими продукти

Научете се да приготвяте тази невероятна шоколадова торта със 100% органичен бадемов крем от SmileCrunch. Можете да закупите крема тук.

РЕЦЕПТА
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ
Комбинирайте всички сухи съставки в съд, с изключение на водата. Добавете кокосовото масло (течно трябва да бъде), яйчните белтъци, шипка ванилия и млякото. Разбъркайте добре, докато не се получи буквално бучка и доста добра хомогенна смес.

Като алтернатива за сместа до този момент можете да използвате 3 грама мая или сода за хляб. В този момент можете да украсите повърхността с няколко люспи бадеми (ако искате).

С помощта на лъжица създайте пространството за вмъкване на бадемовия крем. Изпечете във микровълнова фурна за 5 минути при 900 W. Това е!

404
30
51
20
Точните дози от тази рецепта, за вашите клетки и кетъчни нужди, можете да получите чрез услугата на сайта ``Клубно членство BelchoHristov.Com``.
НАЧИН НА ПРИГОТОВЛЕНИЕ
404
30
51
20
Автор на материала:
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.