Подкаст “От нулата” в YouTube

Подкаст “От нулата” в YouTube

В началото на тази календарна година ви обещах във Facebook, вижте тук, за нов YouTube проект. С партньорите и екипа ми, го нарекохме “От нулата”!

Мисия на YouTube подкаст епизодите “От нулата”

Основната мисия е да се показват лица, доказани специалисти, тесни експерти в областите спорт, маркетинг, бизнес и др. Физически лица, които са започнали буквално “от нулата”, но са постигнали всичко в своята собствена област.

Първи такъв пример дадохме с Доц. Д-р Калин Михов:

След успешния старт и изключително симпатичните и положителни препоръки и споделени мнения, на лоялната аудитория, записахме и втори и серията продължава. Втория мой гост бе баскетболната легенда Саша Топчов:

Подкаст “От нулата” покани за свой гост и Световният шампион за категория до 70 кг за 2004-та година Христомир Христов, с чието участие даваме началото и на известните личности. План програмата за цялата 2021-ва е готова, почти всички участници са потвърдили своето участие, затова единственото, което ви остава на вас е да се абонирате за YouTube канала и да следите премиерите на всички епизоди.

Аз ви обещавам много положителни разговори, споделен опит и допирни точки. Затова, до скоро!

Абонирайте се YouTube канал BelchoHristov.Com ми тук!

А може би ТИ искаш да поканиш някого, чрез мен?

Да разбира се, включи се с коментар под някое от видеата, сподели кого искаш да поканим, какви въпроси да задаваме и ние ще удовлетворим твоето желание. Обещавам ти го!

Обратно към раздел “Новини”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив