Възможни ли са високи спортни постижения без допинг?

Възможни ли са високи спортни постижения без допинг?

Българската Федерация по плуване беше разтресена от допинг скандал! Поредният спорт в България, в който отново „добавката“ станозолол е причина, хранитените добавките да са „виновниците“, а спорта без допинг, невъзможен.

Бях потърсен и затова приех поканата на моите партньори от бTV, за да изложа своето мнение, позиция и коментар относно някои факти, в живо включване от брега на морето, в град Варна:

27.02.2021

27.02.2021

За силата на храненето, гликогена и спорта без допинг
Възможни ли са високи спортни резултати без допинг? Моята позиция по темата, покрай разразилият се скандал с нашите плувци.

А за да бъда разбран максимално правилно, тъй като материята хранене на клетъчно ниво не може да се опише с 4 минути, направихме за целта и разширен репортаж, който можете да изгледате тук:

Партньори на този сайт:

Кои медии и компании обединиха сили с мен и дейността ми?

Всички участия в телевизия bTV до този момент, можете да разгледате тук.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив