ВЪВЕДИ ПРОМО КОД BELCHO ЗА ИНДИВИДУАЛНИТЕ МИ ПРОГРАМИ И УСЛУГИ ДО 22.12.23 И ГРАБНИ ОТСТЪПКА И БОНУС ДНИ КЪМ АБОНАМЕНТА СИ! КАМПАНИЯТА Е ВАЛИДНА ЗА ПЪРВИТЕ 50 ЧОВЕКА!

Възможни ли са високи спортни постижения без допинг?

Възможни ли са високи спортни постижения без допинг?

Българската Федерация по плуване беше разтресена от допинг скандал! Поредният спорт в България, в който отново „добавката“ станозолол е причина, хранитените добавките да са „виновниците“, а спорта без допинг, невъзможен.

Бях потърсен и затова приех поканата на моите партньори от бTV, за да изложа своето мнение, позиция и коментар относно някои факти, в живо включване от брега на морето, в град Варна:

27.02.2021

27.02.2021

За силата на храненето, гликогена и спорта без допинг
Възможни ли са високи спортни резултати без допинг? Моята позиция по темата, покрай разразилият се скандал с нашите плувци.

А за да бъда разбран максимално правилно, тъй като материята хранене на клетъчно ниво не може да се опише с 4 минути, направихме за целта и разширен репортаж, който можете да изгледате тук:

Партньори на този сайт:

Кои медии и компании обединиха сили с мен и дейността ми?

Всички участия в телевизия bTV до този момент, можете да разгледате тук.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив