Лесна за приготвяне диетична палачинка | Видео

Лесна за приготвяне диетична палачинка | Видео

С моите партньори от Unbeliveable Digital заснехме специално за вас видео, за моя YouTube канал, с което ви показвам, как бързо, лесно и с евтини продукти можете да приготвите вашата закуска.

Продуктите:

Яйчен белтък и малко жълтък

Яйчен белтък и малко жълтък

Белтъчините, съдържащи се в яйцата от кокошка, съдържат всички есенциални аминокиселини, при това в доста добро съотношение. От всички източници на белтъчини, яйчният протеин е с най-висока биологична стойност (т.е. организмът ни го усвоява най-пълно), като изпреварва всички останали (като например сьомгата, телешкото месо, млякото и др.).
Фини овесени ядки

Фини овесени ядки

Приложението на овесените ядки е широко. Може да се каже, че това е универсална, дори евтина ежедневна закуска за всеки. Овесените ядки могат да се консумират и в програми за отслабване и в режими за покачване на тегло.

Вкусно и здравословно

Поканих хоби готвач (Никол Кунева), за настоящото видео, за да можем да покажем цветен прочит на клетъчното хранене.

Но защо без конкретни грамажи?

Защото клетъчното хранене включва изчисление на индивидуални калории, пропорции макронутриенти и т.н. Във видеото показвам последователността, стъпките и допустимите други храни и компоненти, с които закуска да придобие изряден външен вид и да запаси идеята на здравословност и приложение в ежедневието ни.

Ако изгледате видео до края му, ще научите?

  • кои плодове и защо се използват като гарнитура?
  • защо толкова малко яйчен жълтък има в сместа?
  • допустим ли е шоколад и ако да, какъв?

И сега …

Видео:

Здравословното хранене на клетъчно ниво е евтино и приложемо от всеки. Нужната информация по темата е оскъдна и се наемам с тази задача, за да ви предоставям повече по тази тема, изхождайки от моят биологичен прочит и разбирания за здравословно, клетъчно … правилно и т.н.

Алтернативна закуска?

Да, но със функционални храни, вижте повече тук:

Последвай ме навсякъде в социалните мрежи и канали, абонирай се за моят канал и следи всичко, което публукувам! Ако искаш първи да узнаеш за всичко ново. Хайде, ти си на ход!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив