Курс за персонални фитнес треньори и диетолози: 19-24.07.2010 г.

Какво е N.A.F.A.?

N.A.F.A. е Северно Американска Фитнес Академия. Неин президент и основател е небезизвестният Борис Чимев. Това е най-цялостната и перфектно структурирана система за обучение и създаване на кадри фитнес треньори и фитнес инструктори. Аз, Белчо Христов, чрез медията BelchoHristov.Com притежавам официалните права за провеждане на курсовете N.A.F.A. за Р България и ви каня за участие във вторият по рода си N.A.F.A. курс за персонални фитнес треньори и диетолози. Предлагам ви един кратък видео материал, в който споделяме мнение и виждане, малко след стартиране на първият курс, през месец април – 12-19.04.2010 г.:

В допълнение, Академията N.A.F.A. има за цел да се заеме със следните основни задачи:

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:
  • целта на Академията е да се yвеличат знанията на фитнес инструкторите и личните треньори, за едно по-добро осигyряване на високо качество в индивидуалния подход към клиента;
  • всички курсовe дават на обучаващите се знания, умения и увереност за творческo провеждане на лични или групови фитнес занимания;
  • сертификатите получени от N.A.F.A. ви потвърждават ангажимент към стандарти, признати от фитнес индустрията по цял свят и ви дават възможността да обучавате, мотивирате и тренирате другите;

N.A.F.A. се наема с отговорност да осигyри фитнес информация, която да отговаря на високите международни стандарти и да ви подкрепи в професионалното ви израстване като дипломиран фитнес консултант. Страхотно, нали?

Курсовете на N.A.F.A. обхващат:

Курсове за личен фитнес треньор

Това е всеобхватен фитнес курс на научна основа, за усъвършенствуване. Ще станете cертифиран личен треньор/фитнес треньор по международните стандарти. След този курс получавате знания по дисциплините:

# Анатомия, физиология и биомеханика
# Мускулатура за горната и долната час на тялото.
# Тренировки по издръжливост.
# Разтягане и гъвкавост.
# Често срещани мускулни и скелетни наранявания.
# Програмиране на упражнения и съставяне на различни фитнес програми, според целите на фитнес клиентите ви.

Курс за сертификация за диетолог

Получавате знания по дисциплините и теми като:

# Ролята на бeлтъчинитe в организма
# Усвояване и свойства на въглехидратите.
# Полезност на мазнините, витамините и минералите.
# Имунитет.
# Топ 10 на най-важните хранителни добавки.
# Митове за изгаряне на мазнини.
# Храненето и приложението му в спорта.
# Най-важно за храненето.
# Хранене и хранителни планове.
# Специфични хранителни стратегии.

Тези теми разгърнахме и на нашите първи курсисти, през месец април. Моля, запознайте се с дейността ни тогава, по дни:

  • теоретични занимания Ден # 1
  • теоретични занимания Ден # 2
  • теоретични занимания и изпит по теория Ден # 3
  • практически занимания Ден # 4
  • практически занимания на открито и изпит по практика Ден # 5
  • връчване на сертификати N.A.F.A. Ден # 6

Както и самото мнение и първи впечатления на нашите N.A.F.A. курсисти, секунди след приключване на седмичните ни занимания. Ето и самото мнение на г-н Борис Чимев:

като разбира се и моето лично мнение:

За втори път!

Имаме желанието, двамата с г-н Чимев да ви поканим за участие, във вторият по рода си N.A.F.A. курс за фитнес треньори и диетолози. Той ще започне на 19.07.2010 г. Ще продължи 5 календарни дена, абсолютно точно така, както съм посочил малко по-горе в материала.

С други думи, курсът е компактен, подробен и важен за всеки, който иска да получи сертификат N.A.F.A. Ето как можете да се запишете:

Как да се запиша?

“Фитнес Консулт” ЕООД притежава медията BelchoHristov.Com – това е моята лицензирана консултанска фирма, с предмет на дейност в сферата на фитнеса, хранителните добавки и диетиката. Аз, като официален представител на Академията N.A.F.A. за Р България, съм отговорен и опълномощен да ви предложа начина и условията за записване.

Място на провеждане: град Варна

Дата на провеждане: 19-24.072010 г.

Цена на курса 345 Евро.

Краен срок на записване: 05.07.2010 г.

Начин на записване: Заплащане на цената на курса с банков превод на фирмена сметка.

Всички тези условия, уважаеми читатели и кандидат курсисти са подчинени на база, трудности, с които се сблъсках по време на организацията на първият N.A.F.A. курс. За да се избегнат неточностите и грешките, които допуснах преди, обявявам тези условия за записане и участие на N.A.F.A. през месец юли т.г. за официални. Обявявам краен срок за записване и във връзка с време, което да имам след прекратяване на записванията.

Искам да ви информирам също така, че групата ще има лимит – не искам да го посочвам от сега какъв брой курсисти максимум ще участват, но трябва да се съобразим и с факта, да сме в услуга на всеки един от участниците в лекциите и практическите занимания. За нас е от особено значение контакта с курсистите.

Всеки участник, заплатил сумата по банков път ще получи веднага отговор лично от мен по телефон, че всичко с неговият превод е о.к. и че той получава право за участие и е записан автоматично в групата ни!

Провокиран съм отделно и от това, че г-н Чимев ще пътува от Монреал – Канада специално за този курс и затова съм предвидил 14 календарни дена буфер между крайният срок за записване (можете отново да се запознаете как, в жълтото каре) и началото на курса. Ето затова, предлагам всякакви въпроси, на които не сте могли да си отговорите, да ми ги зададете лично към мен или да ми позвъните. Единствено и само аз мога да ви дам пълна, адекватна и полезна информация. Възползвайте се, а по-долу, в жълтото каре помествам банковата сметка на “Фитнес Консулт” ЕООД:

BG57RZBB91551492529607 – “Фитнес Консулт” ЕООД

Въпроси и връзка с мен: тук

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Фитнес принципи – от системата на Джо Уидър

Същината на всяка една тренировъчна фитнес програма и елементите й, даващи всеки индивидуален оттенък, са тренировъчните принципи, правилно поместени вътре...