Тема II: Какво наистина означава да се храним правилно за здраве (здравословно), да спортуваме и суплементираме?

Тема II: Какво наистина означава да се храним правилно за здраве (здравословно), да спортуваме и суплементираме?

Тема # 2 на E-mail бюлетин BelchoHristov.Com бе посветена за здравословното, изобщо. Тъй като основно здравето зависи от храненето, а целите ни от план, лекционната част на мейл бе посветена на знанието „Как?“.

В този ред на мисли отново дадох акцент на темата персонани обучения и курсове, за всеки, който желае моето менторство, защото:

Това което отличи моята дефиниция за здравословно, наистина е различно от вегетарианството, консумацията на чия и елда или прилагането на кетогенно хранене, просто защото така е модерно! Целият ми съзнателен живот съм посветил в изучаване физиологията на клетката, нуждите й и намерих трайни решения чрез храненето, кардио-фитнес натоварванията и хранителните добавки.

Обратно към раздел “ Е-mail бюлетин“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив