fbpx

ТЕМА VII: Ето как да отслабнете ударно!

ТЕМА VII: Ето как да отслабнете ударно!

Буквално преди минути, изпратих своя е-мейл бюлетин, за който, ако не сте регистрирани, можете да го направите веднага бързо, лесно и безплатно, ето тук.

Идва сезознът, в който слагаме блузки, потници, дамите поли или панталонки, мъжете къси гащета и шорти! Суетата ни е повод, да не се харесваме, ако имаме лоши форми и не добро уелнес състояние … което поражда теми за разговор с приятелите. А, питате ме каква е темата ли? “Как да отслабнем бързо и ударно?”

Така започна моят е-мейл, към всички. Учудих, че че хората отварят писмото ми, виждам статистиката, а причината е, че наистина изписах коректно всичко. А именно: ударното и бързо отслабване е факт, ако ползвате всички мои споделени линкове, във видеото, което пък направих за моята Facebook страница:

Междувременно, докато заснемах този материал, наистина повярвах в нуждата от безплатни консултации! Можете да попълните и споделите с мен какво ядете, как спортувате, а аз да ОПИША и направя КОНСУЛТАЦИЯ за вас, как чрез “Клубно членство” мога и ще съм ви полезен:

Име и фамилия

Телефон за обратна връзка

Моментни килограми

Височина (ръст)

Навършени години и активност в ежедневието

Kаква е настоящата Ви хранителна стратегия: обем калории, калорийна стратегия, вид на диетата, брой порции храна, вид на пред и следтренировъчното хранене (ако имате такива) и настояща Ви цел с диетата?

Kаква е настоящата Ви кардио-фитнес стратегия: обем анаеробна и аеробна част, седмичен сплит (програма) и настоящата Ви цел с кардио-фитнес режима?

Kаква е настоящата Ви суплементарна стратегия: видове хранителни добавки, бленди, начин на прием на активните съставки и настояща цел с хранителните Ви добавки?

Какъв времеви абонамент “Клубно членство” планирате все пак да си закупите, участвайки в безплатният консулт на BelchoHristov.Com?

За 30 денаЗа 180 денаЗа 365 дена

От какъв тип “Клубно членство” имате нужда и ще си изберете, след като получите безплатният консулт на компанията BelchoHristov.Com?

Фитнес “Клубно членство” (при клинично здрав организъм)Уелнес “Клубно членство” (запроблемно състояние и заболяване)ВИП 24/7 “Клубно членство” (за клинично здрави хора и такива с проблемно състояние, които желаят обратна връзка с ментора в рамките на абонамента, плюс корекции и надграждане на програмите в движение, ако искате и се налага)

С попълването, изпращането и заявяването на безплатен консулт и отговор от страна на компанията, Вие ще получите насоки от Белчо Христов в посока къде и с какво Вашите настоящи програми могат и ще бъдат надградени, подобрени, по-индивидуални и работещо, със участието на “Клубно членство”. Бъдете информирани и че, изпращайки и споделяйки към компанията настоящият е-мейл, същата ще ползва и обработва Вашият е-мейл за маркетингови цели съгласно GDPR документацията описана в "Търговските условия" на медията.

*Снимка (тук прикачете Ваша профилна снимка или такава на моментната Ви форма) и всички видове изследвания, ако имате, тук прикачете Вашите последни изследвания и епикризи. Не се притеснявайте ако изпратите и фотос на моментната Ви форма!

Обратно към раздел “Е-mail бюлетин”

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив