ТЕМА VII: Ето как да отслабнете ударно!

ТЕМА VII: Ето как да отслабнете ударно!

Буквално преди минути, изпратих своя е-мейл бюлетин, за който, ако не сте регистрирани, можете да го направите веднага бързо, лесно и безплатно, ето тук.

Идва сезознът, в който слагаме блузки, потници, дамите поли или панталонки, мъжете къси гащета и шорти! Суетата ни е повод, да не се харесваме, ако имаме лоши форми и не добро уелнес състояние … което поражда теми за разговор с приятелите. А, питате ме каква е темата ли? „Как да отслабнем бързо и ударно?“

Така започна моят е-мейл, към всички. Учудих, че че хората отварят писмото ми, виждам статистиката, а причината е, че наистина изписах коректно всичко. А именно: ударното и бързо отслабване е факт, ако ползвате всички мои споделени линкове, във видеото, което пък направих за моята Facebook страница:

Междувременно, докато заснемах този материал, наистина повярвах в нуждата от безплатни консултации! Можете да попълните и споделите с мен какво ядете, как спортувате, а аз да ОПИША и направя КОНСУЛТАЦИЯ за вас, как чрез „Клубно членство“ мога и ще съм ви полезен:


  Име и фамилия


  Телефонен номер


  Моментни килограми


  Височина (ръст)


  Навършени години и активност в ежедневието. Цели, които се търсят - в краткосрочен и дългосрочен план? Имате ли оплаквания и заболявания и с какво смятате, че мога и ще съм Ви полезен, при индивидуална работа с Вас?


  Kаква е настоящата хранителна стратегия: обем калории, калорийна стратегия, вид на диетата, брой порции храна, вид на пред и следтренировъчното хранене (ако има такива) и настояща цел с диетата? Бъди изчерпателен в описанието, за да съм максимално полезен с консултацията си.


  Kаква е настоящата кардио-фитнес стратегия: обем анаеробна и аеробна част, седмичен сплит (програма) и настоящата цел с кардио-фитнес режима? Бъди изчерпателен в описанието, за да съм максимално полезен с консултацията си.


  Kаква е настоящата суплементарна стратегия: видове хранителни добавки, бленди, начин на прием на активните съставки и настояща цел с хранителните добавки? Бъди изчерпателен в описанието, за да съм максимално полезен с консултацията си.


  Каква е твоята моментна форма? Избери снимка и я изпрати! ВАЖНО: избери такава снимка, че да в малка, но сравнително добра резолюция, в противен случай, системата няма да изпрати голям файл.

  Обратно към раздел „Е-mail бюлетин“

  Публикувано от
  Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

  Оставете коментар или задайте въпрос тук:

  Архив