Нови продукти от Yamamoto Nutrition

Нови продукти от Yamamoto Nutrition

Новините около Yamamoto Nutrition никога не са за изпускане. Лично аз, съм много силно впечатлен, тъй като 4 от продуктите, които те пуснаха на пазара, са именно тези, които засягат хората в нужда – вас.

Първият от тях е Flexotor. Предтренировъчен продукт, който е подходящ за хора над 30-годишна възраст и нагоре, тъй като в него липсват всички онези „излишни“ енергитици, по-характерните за младите спортуващи. Т.е. – със Flexotor можете спокойно да правите вашите вечерни тренировки и да спите спокойно и нормално.

Вторият от тях е About Breakfast. Страхотен като бенда и уникален като вус протеин, заместитеп на всяко хранене. Вижте сами защо във видеото:

Третият продукт е Termoned. Също продукт за хора над 30-годишна възраст, които нямат нужда от силни термогени, а от работещи съставки и бленди. Много прецизно са подбрани активните съставки в продукта за отслабване и се радвам, че го имам за вас.

Четвъртият (очакват се още нови продукти, затова следете моя е-мейл бюлетин, за да не изпуснете нищо ново) е мултивитаминния и минерален MultiPRO – по-силна формула, за хора, които имат или остър дефицит от витамини и минерали или спортуват екстремно и с потта губят голяма част от витамините и минералите.

Продуктите:

Обратно към раздел “Новини”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив